I lovehate you

Obalans i sinnet skapar kaosartade drömmar och svettpärlor på överläppen. Skillnaden mellan verklighet och mardröm blir ett förflutet minne som kanske ibland glimtar förbi näthinnan. Live what you love står inristat i den trasiga träbänken och "För alltid" skrev vi tillsammans bland stjärnorna.

Snubblar fram på platt asfalt och skrapar knäna av fallet mot marken och förvirrade tankar utspelas. Djupa andetag och lättsamma kompanjoner hjälper för stunden men vem finns där när allvaret och mörket tränger sig på och får hjärtat att slå ut ur bröstkorgen? För vem är du, som med en blick kan antända obrännbart material, att säga hejdå när det stryper livsnödvändiga andetag?

En saga i det förflutna spelas åter upp framför blanka ögon och för en stund känns allt tyngdlöst. Han drar med tunga fingrar längs hennes rygg och önskar att det kunde bli som förut då saknad var saknad och kärlek var kärlek, men i verklighetens kapitel står saknad är kärleken och så försvinner hon bort, ut ur din famn. Det var för sent.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0