Pepparkakor

Ligger i min säng helt slut efter helgens äventyr. Denna helg har varit en perfekt mix av fest och mys. Såg paranormal activity 2 igår med Simon. Den var stört läskig.. kommer bli lite ångest att försöka sova själv strax! I fredags var jag på födelsedagsfest på Lidingö, mycket trevligt. Och ikväll kom fina Tanja över och så bakade vi pepparkakor, drack glögg och lyssnade på julmusik. Ett perfekt sätt att fira 1a advent.



Jag och Becka i fredags!

Nu ska jag mysa lite med Morris och sen sova. Puss på er!

Love the way you lie

Har svackat lite på senaste tiden, vet inte riktigt varför. Någonstans inom mig gnager känslan av att jag aldrig är tillräcklig för någon. Oavsett hur många MVGn jag får, oavsett hur aktiv jag är inom muf och politiken, oavsett hur lång tid jag lagt ner på mina kläder och mitt smink varje morgon för att skapa en illusion av ett perfekt jag, oavsett. Det är en känsla som gnager på mig inifrån. Varför kan inte jag få känna mig tillräcklig? Idag har jag variti skolan, kampanjat och värvat medlemmar till msu, varit på på debattkväll med muf, träffat en vän och pratat om livet och pluggat i timmar, och ändå känns det som att jag inte gjort någonting nu när jag sitter för mig själv i mitt rum på odenplan.

Det är mörkt ute och snön faller över ett iskallt Stockholm. Jag vill ha närhet, värme, betydelse och resultat av mitt lidande och kämpande. Jag vill bli bäst på allt. Så har det alltid varit. Jag minns då jag var liten och inte la ner tid på saker som jag inte kunde bli bra på på en gång. Och idag har det antagit mer mognare former i och med att jag antar mig alla projekt jag kommer över och presterar tills jag inte orkar prestera längre, och då presterar jag lite till. Jag blir arg på mig själv över ett VG och jag blir irriterad på mig själv om någon annan i klassen räcker upp handen och svarar på en fråga jag inte visste svaret på. "Vad är det med mig? Det där borde jag också vetat".

Känslan av otillräcklighet. Kanske kom den då jag för första gången insåg att en viss människa inte varit ärlig mot mig, bedragit mig, nedvärderat mig, inte tyckt att jag varit tillräckligt bra för att bara vara med mig. Så nu måste jag bevisa för mig själv att jag visst är bra, att det visst går att bara vara med mig, att jag duger som jag är.

Day 03

Your parents.

Jaha okej, vart ska man börja här då? Jag har en ytterst fin mamma som heter Malin och en ytterst fin pappa som heter Marcus. Båda är unga, 38 och 40, så håll händerna borta ;)



Min mamma är världens finaste och mest omtänksamma person. Hon är helt galet söt och brukar benämnas som en milf bland mina killkompisar.. hehe. Hon är alltid jättesnäll, förutom när hon har PMS och har en så kort stubin att den nästan inte finns (ta inte illa upp nu mami, you know I love you), men jag är likadan själv så jag ska inte säga något mer om det!



Min pappa är också helt otroligt underbar och omtänksam. Även han brukar kallas filf av mina tjejkompisar.. hehe. Pappa är väldigt ambitiös och städar alltid väldigt noggrant, två egenskaper jag ärvt av honom. Pappa har alltid en massa på gång, är det inte det nya företaget så är det DJande, skivinspelning, gitarrspelning eller jobbkonferans. I framtiden vet jag att jag kommer vara exakt som honom. Jag älskar att översvämma mig själv med projekt!

Det var lite om mina älskade föräldrar. LOVE YOU


Hey




Sitter färdigfixad för kvällen! Ska äta middag med mamma och några mer på operabaren.

Gårdagen var sjukt nice! Fannys födelsedagsmiddag/fest var riktigt lyckad.
Idag har jag ätit lunch med min älskade moster Sara och hennes man Johan och deras två små bebisar, mina kusiner, Filippa och Melker. Myys! Sen spanade vi in NKs julskyltning, som var något av en besvikelse, hallå det ska ju vara julstämning! Det var det inte i år tycker jag i alla fall. Men jag hittade en galet snygg plånbok från See By Chloé som jag tror jag ska köpa i veckan.

Hoppas alla har haft en awesome helg! Puss på er!

Day 02

Your first love



Vilket svårt ämne! Jag vet inte riktigt vem som var min första kärlek. Nu i efterhand när jag kan se tillbaka på allt som tidigare hänt med oberoende ögon så undrar jag vad jag egentligen kände? Jag blev ju sviken och sårad, och ändå fanns det kärlek? Eller? Men om vi ska återgå till ämnet så har jag haft två förhållanden hittils, båda på ca 1,5 år. Sjukt länge, jag vet. Min första kille kallar vi T. Och ja, han kanske var min första kärlek. Helt ärligt så vet jag inte.. jag dumpade honom vi sms i alla fall, schysst och blyg som jag var på den tiden (i nian). Mitt andra förhållande var med A, och han kanske lite mer kan symbolisera min första riktiga kärlek. Sån där kärlek som verkligen grep tag om hjärtat. Men jag blev brutalt, ofantligt sårad, och även om jag ville ge honom en andra chans, och jag försökte verkilgen, så gick det inte. Mitt hjärta kändes som en pulserande men ändå livlös sten och jag ville bara försvinna. Och det gjorde jag också. Som tur är mår jag jättebra idag. Jag lever livet och träffar en massa nya männsikor, och jag känner mig bättre än någonsin förut!



Day 01

Enligt detta ska jag presentera mig själv.

Vi börjar med en bild på mig


Okej! Jag heter Ida Yderstedt Davidsson. Jag är 17 och planerar redan min gigantiska 18års fest nästa år. Jag bor i vasastan med min pappa, och i bromsten med min mamma. Jag älskar musik, aktier, golf, politik och skor över allt annat! Mest spelas det indie eller house i mina hörlurar och nästa år ska jag besöka både Sensation White och Qlimax. Jag har en ständigt växande samling med klackskor.. något ni bloggläsare kanske märkt! Jag är även väldigt insatt i politik, och är inbiten moderat, såklart! Är även styrelsemedlem i MSU Östra Real och aktiv inom MUF.

Golf har jag spelat i tre år nu, och jag älskar att sopa banan med alla schöna männsikor på Bro Bålsta GK.
Och som jag skrev innan så gillar jag aktier. redeye och nordnetdirket besöker jag varje dag, och sätter in pengar på mitt aktiekonto så ofta som det bara går, allt för kapitalet ;)

Jag går i tvåan på Östra Real, inrikting SAM/Juridik. Jag har i flera år haft som mål att bli advokat, och det är något jag håller fast vid än idag. Efter gymnasiet planerar jag att flytta till LA och jobba på mina släktingars advokatbyrå samtidigt som jag studerar. Att flytta och bo i USA har alltid varit ett mål för mig. Dels för att det är lönsammare att utbilda sig och leva där, och dels för att Los Angeles är mina drömmars stad. Vägen dit är svår och självklart ger jag alltid 100% i skolan, ett VG är helt enkelt inte okej för mig, även fast jag vet att det är bra! Men det är något jag får lära mig acceptera ;)

Det var lite om mig, det! Om det är något ni undrar så är det bara att fråga.

PUSS


mm jaa

Snor den här ifrån Sandras blogg! ;) Varje dag ska jag skriva ett inlägg om ämnena nedan. Kan bli kul att se om jag klarar det, haha.

Day 01
– Introduce yourself
Day 02 – Your first love
Day 03 – Your parents
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – A moment
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favorite memory
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Another moment
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last moment

:)

Freedag!



Kom ihåg det tjejer.. sura och bittra människor är det osexigaste som finns! ;)

Springa

Kom precis hem ifrån en joggingtur som blev några varv runt vasaparken! Riktigt skönt, men lite kallt om öronen haha. Tänkte ta och hoppa in i duschen nu. Ville bara säga att gårdagen var nice. Fredrick Federly som talare plus 60 MUFare kan inte blir fel. Träffade massa vänner och nya människor.



Federly i rosa och kavaj plus några mufare.


Shivers

You're such a trip just watching you sends shivers down my spine
I bet you're really bad for me now I just gotta make you mine.

I hate how I love how you get me.


Johanna

Pratar med Johanna om ytterst viktiga saker, hehe. Har precis gjort spanskan, så nu är jag nöjd med dagens plugg. MUF-mötet var mycket trevligt, vi pratatde dels om hur MUF Stockholm ska profilera sig i framtiden, vilka frågor vi kan driva och hur vi ska värva fler medlemmar i förorten.

Nu är jag supertrött. Imorgon blir det skola 08.00-16.05, mysigt! ;)



Random bild.

Aiming for the sky



Jag och beckis!

Idag var jag återigen klar långt innan jag ska åka, så sitter och dricker en latte och tar det lite lugnt nu. Idag är det ingen vidare lång skoldag, men efter den ska jag vara barnvakt och sedan på politisk tisdag med MUF. Att engagera sig politisk var nog ett av de bästa besluten jag tagit. Man lär sig otroligt mycket och träffar massa nya, sköna människor! Så mitt tips till ni som läser: engagera er! Det är inte svårt alls.

Hoppas alla har en bra dag! Puss

Ny vecka

Måndag igen! Jag tror nog jag är den enda människan på jorden som tycker om måndagar. En ny vecka med nya upplevelser! Eller så är jag bara på väldigt bra humör idag.

Ser redan fram emot helgen för på fredag ska min fina, vackra, bästa vän Fanny ha födelsedagsmiddag! Det finns inga ord för hur mycket den tjejen betyder för mig, det ska ni veta ;)

Nej, nu ska jag snart ta 42an till Östra, hoppas alla har en bra dag! Puss



Jag igår innan den sista föreläsningen, trött!

MUF Höstutbildning








MUFs Höstutbildning var grym! Bra föreläsningar, god mat och roligt folk! Har träffat en massa nya sköna människor. Bankett + fest med mufare kan helt enkelt inte bli fel, ingen kan festa som borgare ;)

Idag är jag trött! Jag har tagit det lugnt här hos pappa på Odenplan. Nej, nu ska jag sova, ja jag vet att klockan är tio, men mina ögon faller ihop. Hoppas att alla har haft en grym helg. Min har varit så galet bäst!

Puss!

Yesterday

Vilken mysig dag det var igår! Middagen på ciao ciao var very nice och att sedan få mysa med fina Simon bangar man aldrig på. Vi såg The Crazies, creepy film! Jag älskar läskiga filmer, vet inte varför men känslan efteråt, när man är riktigt rädd är så rolig. Haha, jag är knäpp. Men vi avslutade med lite Family Guy så då kändes allt bättre! ;)

Nu ska jag om en halvtimme ungefär, bege mig till slussen och möta upp Rebecka och åka ut till Nacka och MUFs höstkonferens. Utbildning på dagen och grandiös middag på kvällen! Enda problemet är vad jag ska ha på mig. Jag har packar ner tre alternativ, sen fick jag inte plats med mer. Haha, jag är hopplös.

Men jag hoppas att ni alla har en riktigt nice lördag och så hörs vi igen imorgon! Om jag inte hittar någon dator på hotellet.. får inte plats med laptopen i väskan, hehe.

Puss!



True words.

HELG!

Äntligen helg! Hade en väldigt kort skoldag idag också, yey. Ska strax träffa Martina på stan och chilla lite. Sedan ska jag möta upp Rebecka, Sara, Gustel, Ella, Kumar, Johanna och Kristina på Ciao Ciao på Östermalmstorg och äta middag (vi är då styrelsen för MSU Östra Real), och sen ska jag skynda mig till Simon!

Och imorgon är det finally dags för MUFs höstutbildning på Quality Hotel i Nacka! Ska bli sjukt kul att träffa massa kompisar, sepciellt lilla Lisa som varit egypten hela lovet, den jäveln.



Jag just nu. Går typ inte att ta en bild då man ser helt mosig ut med min webcam?! Jag ser faktiskt bra ut i verkligheten. Ville bara säga det.

Torsdag

Idag har jag ganska mycket för mig! Skola, barnvakt, möte med MUF Östermalm och sen flytta till pappa. Men imorgon är det fredag, sköntskönt. Sitter och äter frukost nu men ska strax dra mig till skolan, hoppas alla har en bra dag!


-0,23%

Min portfölj gick ner med 0,23% idag. Det är läskigt faktiskt, när det går bra för mina aktier, är jag på bra humör, och dom dagar när börsen går dåligt är jag alltid på dåligt humör! random.


V for Versace



Versace
Ett par riktiga jäkla monsterklackar ifrån Versace, hur coola är dom inte? Inte precis ett par skor man har i skolan, men skulle vara riktigt snyggt på fest. Plus att jag skulle bli lång i dom, yey haha!

Vad tycker ni om såna här skor? Hiss/diss?

Puss

present times




Kollade igenom webcam-albumet. Det finns så sjukt mycket bilder och jag minns dom allihop som igår. Alla känslor jag kände när jag tog en viss bild. Jag älskar att fota, att fånga minnen förevigt på bild. Dock kan inte en webcam göra det lika fint som min Canon EOS 1000D, när man får en riktigt bra bild med den blir jag så jäkla nöjd. Tror jag fått lite av farfars foto-lover gener i mig, hehe.

Nu ska jag fortsätta plugga. Rolig chey.

.


En fjäril föds, långt nere i magen. Dess vingar flaxar med orden som strömmar ur hans mun och förvandlar en fjäril till två, tre, fyra. För första gången vet jag inte hur jag ska sätta ord på mina känslor. Jag som alltid kan sitta och beskriva allt jag känner med perfekt symbolik. Den nya erfarenheten gör mig förvirrad, men samtidigt glad. Det känns som en ny början.



Har jag nämnt att jag har en väldigt fin pappa?




Love you papi.


För dig skulle jag göra det tusen gånger om

Galen kväll/natt igår! Bra avslut på lovet :)

Idag har jag tagit det lugnt, vaknade med feber och mådde verkligen dåligt. Men skypade med Anna i en timma, SAKNAR DIG GALET KVINNA!

Hoppas ni har haft en bra helg, puss


Love you like the stars above



Färdigfixad! Syns inte direkt på bilden att jag sminkat mig phett länge men jaja. Ikväll blir det fest i Nacka typ, blir roligtroligt. Lyssnar på lite Dustland Fairytale med The Killers. Så fin sång.. får mig att vilja kolla på kärleksfilm och gråta.. inte så bra taggningslåt med andra ord, hehe.

Nej hörni, ha en bra lördagskväll! Puss

Förlåt att jag aldrig sagt förlåt - Daniel Adams-Ray

Lyssnar på ovanstående och lägger upp lite bilder på mig och myran på fb. Kom precis hem. Ska strax iväg till gammelmormors grav med mamma och tända ett ljus.

Nä, vad depp detta inlägg blev?!

Igår var mys i alla fall! Och förlåt att jag inte bloggat, har verkligen slappnat av det här lovet, så jäkla skönt att bara träffa vänner, fika, sova, mysa och allt sådant. Men snart börjar skolan igen och då blir det kötta.

PUSS, skriver mer sedan <3

RSS 2.0