If I used to love you

Bloggen! Nu är jag hemma efter ett par timmar på golfbanan. Det gick nice. Har precis duschat och ska fixa mig, ikväll blir det grillning.

Oj vad jag INTE kommer på något vettigt att skriva nu. Så sjukt tråkigt.. hm. Återkommer! Puss!

En är krossad, en är din





Great trip, yesyes!

Oups..

.. hann inte skriva det där inlägget för en vecka sen haha! Nu är jag hemma i alla fall, efter en underbar vecka i Turkiet tillsammans med familj plus Anton. Åh vad mysigt det har varit! Saknar redan värmen. Bilder kommer! :)

My favourites



Tänkte visa upp mina tre sminkfavoriter. Alla är ifrån Make Up Store då jag tycker deras smink är sjukt bra och prisvärt!



1. Tri Bow Color + tillhörande borste (nr 110)
Underbar ögonbrynsfärg! Eftersom mina ögonbryn vanligtvis syns väldigt lite så var det ett självklart köp. Den svarta färgen kan appliceras runt ögonen när man vill fixa fram en snygg sotning. De andra två mixar jag ihop tillsammans och sätter på ögonbrynen som sagt :)



2. Micronized Compact Powder (Creamy)
Ett fint puder som täcker bra utan att täppa till. Fick till och med bättre hy då jag började använda det här pudret, trots att det inte är mineralpuder. Man kan antingen applicera med "svampen" man får med, eller med en borste. Jag valde borste då det kan kännas lite som att man trycker på pudret om man använder svamp, men det är bara min uppfattning. Ger en jämn och fin hy, så den rekommenderas starkt!



3. Lip Gloss (Färgen Ego)
Namnet på det här läppglanset passar verkligen perfekt till resultatet det ger! Man får glittriga, lite ljust röda (inte jätteröda som man kan tro) läppar som ger den perfekta divamunnen, haha. Dessutom har det lång hållbarhet. Man får sjkt snygga läppar helt enkelt. Jag kan ju försöka fota resultatet någon gång åt er :)

Hoppas ni känner att det var till någon nytta :)
Om ett par timmar händer en ytterst rolig grej!

Skotrend




Fina skor ifrån skotrend.se
Det är ju alltid en chansning att beställa skor ifrån internet, men dessa var sjukt fina! Dem är en aning för stora men inget som inte ett par skoinlägg kan fixa. Perfekt att ha på våren när det är lite för kallt för "vanliga" klackskor, plus att jag verkligen älskar mönstret med rutor där fram.
Väldigt hög klack, tror den är ca 12 cm, men inget som inte jag fixar hehe!


Cloudy



Sitter här och ser galet uttråkad ut (?) med min älskade mobil, hm. Kom precis hem ifrån tandläkaren. Jag tror jag besöker Eastmaninstitutet minst en gång varannan vecka alltså, helt galet!

Gårdagen var sjukt mysig. Grillning vid källhagen med Anna, Camilla, Sofia, Anton, Olof + många fler jag inte kommer ihåg namnet på. Jag grillade kyckling och gjorde en ceasarsallad som blev sjukt god. Idag har jag inte mycket inplanerat, förutom att jag har en del att fixa, men det kommer vi till senare hihi.

Jag har fotat ytterligare ett par skor ur min samling idag så förvänta er ett inlägg i kategorin "Min skosamling" tills senare idag!

Ha en bra fredag sötnosar. PUSS

Dagens skor 17/6




Charlotte Olympia
Så otroligt söta att jag var tvungen att visa er, plus att jag älskar den annorlunda, guldiga platån med röd sula. Trés chic! Och spana in märket under skon, ett guldigt spindelnät - en detalj värd att älska.
De här skorna skulle jag prova att matcha till mörka stuprörsjeans och någon lite tuffare topp, för att mixa olika stilar. Tror det skulle bli galet snyggt! Men annars vore det sockerfluffsrosagulligt att matcha till en söt klänning för lite SATC-feeling, och det är ju inte helt fel!
Underbara skor helt enkelt.

Falalala



1. Syster och bror 2. Jag


Som ni ser på bilderna har dagen hittils spenderats vid den nybygda poolen, det gillar vi!
Har fått lite färg nu, bra att grunda inför kommande saker, he-he-he. Om någon timme blir jag upphämtad av farmor för att åka till golfklubben och spela lite, sista gruppträningen idag med min fina lilla grupp. Sedan blir det grillning på Djugråden, för en väldigt fin Anna ska åka till USA i ett år, och vill samla alla vänner för att säga hejdå. Anna, kommer sakna dig galet!




I've got all this ringing in my head

Jag har funderat på en sak ganska länge nu. Hur kommer det sig, att om jag till exempel skulle skriva "Det är fult och äckligt att vara tjock", då skulle jag få så otroligt mycket skit för det, men om jag däremot skriver "Det är fult och äckligt att vara jättesmal", då skulle det vara okej, och anses som en vettig åsikt?
Jag vet inte hut många gånger jag har sett bloggar där det skrivs saker såsom att "pinnsmala tjejer är nog det fulaste som finns" "Det är äckligt när det inte finns något att ta i!". Hur i helvete kan det vara "accepterat" att få klaga hur mycket man vill på smala tjejer, när det verkligen är tabu att klaga på någon som är tjock? Det skadar fortfarande lika mycket på den som får höra det, och en överviktig och en pinnsmal människa har fortfarande samma "problem", ätandet.
Jag kan erkänna att varje gång jag läser när folk skriver hur fult och vidrigt det är att vara väldigt smal blir jag ledsen. Jag ser mig i spegeln, känner på min mage. Ett BMI på samma nivå som en vanlig tioåring.

Nej hörni, det borde inte vara okej att klaga på något sätt att se ut. Smal som fet, vi är ändå lika mycket värda och har precis samma rättigheter.

Dagens skor 16/6






Fendi
Vid första anblick av dessa skor blev jag helt kär! Så otroligt fina. Dessa skor är praktexemplar på den jobbiga situationen när man inte vet vilken färg man ska välja - båda är ju snygga. I det här läget skulle jag nog köpt båda, men den mörka träklacken på de svarta skorna är sjukt snygg! De vita skulle jag bära alla fina sommardagar ute på stan till en söt sommarklänning, och de svarta skulle jag ha på mig till fest.
Dessa skor passar definitivt bäst till bara ben eller strumbyxor enligt mig då jag kan tänka mig att det kan se en aning konstigt ut att ha dem till jeans, men det är upp till en själv, om man tycker det är snyggt ska man ju självklart köra på det!

Exotic Thrill

.. ja, jag dricker fanta just nu (refererar till rubriken hehe).

Ligger hemma på Odenplan. Idag har jag träffat min fina Lisa som åker till Fuengirola i Spanien inatt, så kul! Jag har även hotat henne med att om hon inte skickar mig ett vykort, då jävlar!

Ikväll ska jag vara så pass rolig att jag ska vara hemma och vila, jag måste verkligen vila ut. Efter ett år av hets och diverse stressproblem känns det inte mer än rätt att få ligga hemma en kväll och bara vila. Kanske sputa spraygrädde dirket i munnen? Nej, let's not take this too far hehe.

Jag har även letat runt på internet efter fler skor till min kategori "Dagens skor" och det jag hittat är awesome! Nästan så jag börjar gråta lite av den anledning att skorna inte tillhör mig. Men en dag så, det kan jag garantera.

Tänkte kanske lägga in en bild på mig eller något men ångrade mig. hm?. En fråga till mina kära läsare: Vad vill ni se mer av på bloggen? (förutom mig självklart) ;). Skor? Outfits? tankar/lite djupare inlägg?

Lila sötisar


'



Lila sötisar
Dem här skorna köptes i Barcelona i en fullpackad affär vid namn Bershka. Dem är inte vanligtvid vad jag brukar falla för, klacken är inte särskilt hög till exempel. Men det jag föll för var färgen! Om någon kommer ihåg så skrev jag tidigare att min favoritfärg är intensivt lila, precis som de här skorna är. Dessutom gillar jag materialet och den lilla dragkedjan där bak. Det fanns liksom inget annat alternativ än att dom skulle få resa med mig hem!


Alors on danse



Jag idag!

Haha, jag är hopplös. Såg nu att jag har en obetald faktura på Tradera, sålde ett par väskor där för en månad sen. Oops.

Gårdagen var nice. Träffade Johanna och Andreas på O´learys för lite VM-fotboll, sedan träffade jag Anton en sväng. Efter det blev det middag på Sangria, och sedan åkte jag till Alvik för att träffa Olov! Det var sjukt kul, vi har exakt likadan humor så det slutade med att jag var tvungen att springa in på toa innan jag kissade på mig efter att Olov råkat hälla ut en hel ostbågspåse på sitt golv, haha!

Nej nu ska jag ut och träffa min fina Louise, sedan blir det golf. Hoppas alla har en bra dag så hörs vi senare idag. PUSS

Until kingdom come



Här sitter jag och min fina faster! Vi har precis ätit god tapas, och ska strax dricka te och äta jordgubbstårta! Helen hejar på Paraguay, oklart varför ;) (nu sa hon att det var för att hon varit missionär där)

Vad roligt att några ville se lite ur min skosamling! Då ska jag självklart börja med det, med start imorgon kanske? Och för att svara på frågan om jag och min kille är tillsammans igen, så kan jag säga att vi har alltid umgåtts som vi är tillsammans, men har en liten "officiell" paus för att tänka lite på oss själv och vad vi vill, vi har ju trots allt varit ihop ett år på söndag så det är viktigt att det känns rätt! Vi kommer fira våran ettårsdag på ett väldigt oväntat ställe! Det få ni reda på på lördag, stay tuned my friends!

Nu ska jag glassa i mig tårta, beach 2010 kan slänga sig i väggen :)

14/6

Sitter och äter paj (?) till furkost. Ska strax åka in mot sundbyberg!




Två bilder ifrån Barcelona med Fanny och Filippa förra året. Snart beger jag mig utomlands igen! Har hunnit med några ställen hittils i år, Tyskland, London och Badgastein (alperna i Österrike). Nu blir det något varmt ställe vid medelhavet, I'll keep you updated!

puss

Dagens skor




Jimmy Choo
Wedges och breda träklackar i all ära, men jag måste även poängtera att höga stilettos är för snyggt. Speciellt i blått, speciellt signerat Jimmy Choo. Jag tänker mig de här skorna, promenerandes längs Roms gator, med tillhörande, valfri Vera Wang-kreation. Nej, åter till skorna. Dessa skor fångar mitt intresse, trots att ni hängivna läsare vet att hög platå is my thing. Jag tror det beror på den blåa färgen kombinerat med den snygga designen. Jag älskar starka, klara färger!

puss

Ps, jag fick en idé. Skulle ni tycka det var kul om jag visade upp skor från min garderob då och då, och berättade lite om dem? Jag kommer bara göra det om någon kommenterar att de vill det!

Gårdagen ft. Idag



Som ni ser på bilden, blev jag igår ytterst sugen på monster och redbull.
Denna dryck förtädes av mig och mina vänner samtidigt som vi betraktade två otroligt vidriga och äckliga skräckfilmer som resluterade i en diskussion om UFOn finns eller inte finns och vart faaaen Ashely tog vägen klockan halv fyra på natten.
En helt vanlig hemmakväll det vill säga.

Idag vaknade jag till ett skrik om att Theo mördat en stackars liten ynklig fågel som nu låg upphostad på altanen. Ett asgarv senare åt jag och mina kompanjoner amerikanska pannkakor tills vi sprack, såg Chocolate, och trots att vi var så mätta så kunde vi inte låta bli att åtrå all jäkla chocklad. Jag älskar er! Senare träffade jag min poof. Han var väldigt söt. Min poof hittar inte så bra i sundbyberg ;). Jag älskar dig!


Fyra mycket vackra vänner

<3

SOMMAR

..LOV!!

Love in all It's shapes

Det var överallt nu. Utomhus, inomhus, ja till och med på varje liten ynkligt desperat profil på facebook. Kärlek. Alla älskade, alla blev älskade, ingen verkade lämnas utanför denna enorma kärleksbubbla som spreds likt vattkoppor bland dagisbarn och infekterade varje liten enskild individ som tillslut eskalerade i ett enda stort kärleksscenario som pågick om och om igen. Alla var med, utom hon.
Irriterat sparkade hon i gruset på gatan som vandrade längs villahusen. Framdelen på hennes alltid så välskötta klackskor färgades grått av dammet men just nu brydde hon sig inte alls. Istället fortsatte hon vandra framåt mot sin destination ett par hundra meter fram. Hon tänkte frustrerat tillbaka på de två tjejerna som hade viskat och pekat på hennes ben, blottade i ett par korta jeansshorts, och upphöjda i elvacentimerters-klackar.
Hon nästan slängde sig på gräset, och stirrade upp på den förrädiskt blåa himlen, och med Fix you i hörlurarna lät hon känslorna strömma fram likt vågor som sköljde över hennes varma kinder.
When you try your best but you don´t succeed, could it be worse?


Ni är fina





1. bästis 2. bästis 3. bästaste syster

Det är inte så illa pinkat att mina två bästa vänner är sveriges snyggaste tjejer. Eller att en syster skulle passa som Victoria Secrets modell. På lördag är det vi fyra igen, så lock up your kids people, this might get rough!

OH SNAP





Har totalfallit för Rock By Sweden Åsitas.
Så jäkla grymma smycken! Speciell halsbandet i mitten. MEH GE MIG RÅ! typ.


Oh what a day

09.30 Tandläkarbesök
12.00 Fotbollsmatch + mjölkhävartävling @ Östra Real
15.00 Möte, okänd plats, hehehe
16.30 Middag med Anton @ Taco Bar
18.00 Teater med klassen, "kontrakt med Gud". Fyra av fem toasters.
21.00 Få en puss av Anton hemma hos honom (A)

Det var min dag det! Imorgon blir det skola, golf och Excel (#&¤&"¤/#"U%&¤"#!!!)



Wedges




1 skonamig.se 2 nelly.com

Något jag verkligen fått upp ögonen för på senare tid är så kallade wedges. Så underbart fina, och dessutom lättare att gå in än "vanliga" klackskor! Par nummer ett ifrån skonamig.se är ju helt ljuvliga. Otroligt sommarsöta, till skillnad från par nummer två ifrån nelly.com som är tuffare. Ja hörni, dessa två har som mål att landa i min garderob snarast. Helst nu. Gillar ni föresten att jag valde ett par budgetskor som "dagens skor"?

Wedges matchas perfekt till vad som helst! Men i sommar kommer jag satsa på höga, vippiga midjekjolar till dessa underbaringar. Glöm aldrig tjejer att det är läckert att visa benen, be proud of your legs, och glöm inte att alla ni är vackra, no matter what.

Magic



Hej.
Efter den stela inledningen av detta inlägg vill jag påpeka att min depå hos aktiedirekt äntligen är öppnad. Härmed startas alltså ett nytt litet äventyr som går ut på att jag ska bli bäst på aktier. I hela världen. Warren Buffet, se upp! För tillfället känner han sig nog måttligt hotad men snart så. Host.

Nu ska jag strax bege mig och spela golf.

Herregud, ett inlägg bestående av aktier och golf. Kanske blev någon stel kontorsman under natten.. hm.. ?!!?

Nä. För att bli lite på mitt eget plan igen så IMORGON FÅR JAG ETT PAR NYA SKOR! YEEYEY. Precis vad som behövs när man är ensam. Bu. Fast i för sig lovade min kompis Andreas Farde mig för något år sen att om båda vi var ogifta vid 40 års ålder skulle vi gifta oss bara för att. Så då är ju det klart! Smidigt! (vi skiter lite i hans flickvän då.. om han har någon? Jag vet faktiskt inte.. vi har inte setts på typ ett år hehe). Okej. Dags att åka.

When the sun goes down



When the sun goes down - Arctic Monkeys. Otroligt värd låt.

Cause he's a scumbag, don't you know?

RSS 2.0