A sky to talk to



Hej bloggen!
Som ni märker har jag alltid lite konstiga rubriker.. brukar alltid skriva ner texter eller namn på fina låtar nämligen. Borde kanske börja lägga upp dom ibland också?
Dock kommer dagens låt Deportees- A Sky To Talk To från ja, Deportees såklart, men dom är dock ett väldigt litet, svenskt band så låten finns ej på youtube! Kanske på spotify? Lyssna i alla fall, dom är grymma. Har älskat deras musik i ca 3 år nu så!

Nu har jag äntligen gjort klart en historiagrej. Satt nyss i ca 2 timmar. När jag reste mig upp (hade suttit på knä) kunde jag knappt gå, haha, fail. Fick gå låångsamt nedför trappan ihållandes trappräcket ordentligt stadigt. Kändes som att testa på livet som gammal rumatiker? Haha no idea.
En sak bara.. jag är en perfektionist av RANG och detta syns verkligen i mina skoluppgifter, titta bara:



Har ni någonsin sett en såhär noggrann tidslinje haha?

Ha en bra kväll. Puss

Fin, Finare, Lisa

Lisa, min finafina vän. Vår vänskap har dalat upp och ner en del, men nu har vi den där vi båda vill ha den, på säker mark. Det är du och jag Lisa, mot klassen, mot jante-lagen, mot alla människor som endast verkar finnas till för att trycka ner en, mot en förvrängd syn på vad som är hälsosamt. Men för livet, för att skratta och kunna prata om allt. Det är inte ofta sånt här händer, men jag har nog hittat en liten soulmate i dig. Jag <3 Dig


Sen så är du ju så snygg att man dör lite också, men det är en annan femma!

A Lack Of Colour


Jag, Johan och Angela i fredags!

Hej! Nu sitter jag och skriver på en tidslinje om 1900-talet, och har gjort det i ca två timmar, nejmen tjena, skön brud!
Juste, i lördags när jag var och shoppade med pappa såg jag världens finaste tröja från Odd Molly. Heyhoe vad jag dog! Den ska bli min. Efter alperna, då jävlar ska jag rusa och kidnappa den (efter att jag betalt för den då). MHMH! (Nu känner jag på mig att det pirrar i Lisas Odd Molly-sinne haha!)

WDNSD




Hej!
Tänkte uppdatera lite snabbt innan jag ska till tandläkaren. Idag har varit en skön dag i skolan, bara två lektioner innan jag var tvungen att gå.
Idag ska jag ta mitt pick och pack och åka hem till mamma en vecka. Har saknat min lilla mami måste jag säga! Men innan dess, tandläkare och träffa Anton lite!

Vi hörs senare, puss!

Q.


Östra real jaha! är det så mycket "brats" / wannabees som går där som det sägs eller är det helt okej? trivs du? du verkar inte som en brat helt enkelt :)

Fick en fråga angående Östra Real. Jag går årkurs 1 med inrikting Sam/Juridik.
Och som svar på din fråga kan jag säga att Östra är faktiskt bra :) När jag kom till skolan första skoldagen var jag däremot jättenervös, jag var väldigt rädd för att inte passa in eller något i den stilen, men jag hade oroat mig helt i onödan! Alla i min klass visade sig vara hur trevliga som helst. Visst har Östra sina nackdelar precis som alla andra skolor, till exempel att det handlar väldigt mycket om yta och att se bra ut, men i överlag tycker jag verkligen att jag valde rätt! Skolans atmosfär är glad, och det handlar inte alls så mycket om pengar som man kan tro :) Hoppas du är nöjd med svaret! kram

Finsk paraplydrink



Haha ja, min humor är lite sisådär sometimes!

Nice




Två fina ringar ifrån chique.se som jag inte skulle ha något emot att klicka hem!



10.10-11.25..

.. så lång var min skoldag. En timma och femton minuter. Så nu har jag varit hemma for a while. Skrivit klart en uppsats som ska vara klar till på torsdag. Effektivt.

Och här kommer bild på min senaste fångst, <3





Inköpta på Primark i London.

UPDATE:
Ja jag rättade mitt fel, hehe, tack för att du påminde och ja det går bra i matten, MVG :) Gå och gör något som gör dig glad istället för att sitta vid en dator och vara bitter! Puss

Helgen



Helgen som gått har varit väldigt mysig. I fredags blev det först fika med fina Lisa, sedan Shutter Island men bästisen Fanny! Do I have to mention att vi var väldigt rädda den kvällen? I lördags tog jag det lugnt hemma innan jag gick och åt middag på Hard Rock med min fina pojkvän. Idag åkte jag till pappa kl. 1 för att gå till Ciao Ciao och äta italiensk brunch, otroligt gott! Sedan bar det av till min moster Sara, hennes man Johan och deras lilla dotter Filippa! Vi gjorde te och popcorn och tittade på New Moon. Nu kom jag precis hem, och ska göra lite varma mackor med pappa innan jag åker hem till Anton för att hjälpa honom med spanskan och sova där!

Hoppas alla har haft en bra helg! Puss

Dagens.. VILL HA!

The Garden Collection by H&M.
Men snälla nån, ge mig?

Dagens skor 15/3

Oups, här var det inte mycket till blogginlägg de senaste dagarna!
Men, eftersom jag är så sugen.. tihi, dagens sko!




Tony Burch
Jag må gilla färglada och detaljrika skor, men de finns de dagar då man drar på sig gråa, ribbade strumpbyxor, en svart, tight klänning med ryggurringning och en jädra massa stora ringar till det, och till dom dagarna passar det så perfekt med ett par enkla, svarta klackar med platå och snygga band. Jag ser det framför mig och jag älskar det, haha.
Dessutom är dragkedjan där bak en detalj att älska. I dessa tider då alla tycks älska nitar och kedjor framför allt så passar det ju perfekt.
Om du däremot tänker dig dessa skor längre fram i tiden, säg till sommaren, då grå, ribbade bomullsstrumbyxor inte klingar sådär bra i öronen med tanke på sommarvädret, då kan jag tipsa om att matcha dessa till en mönstrad strandtunika till de dagar då du ska lata dig på stan med en islatte, och på festen till den draperade klänningen med djup urringning bak eller fram. Eller varför inte båda om du tycker om det!

Dessa skor blir dina för 385 dollar.

Nothing but the perfect summeroutfit



Gotta love it

Lillebrorsan failar.



Man kan inte alltid va grym!

Dagens skor 11/3





Loeffler Randall
Underbara skor som finns både i svart och i en ormskinnsliknande variant. Jag gillar nog mest den sistnämnda. Jag gillar skor som är lite galna! De passar perfekt till att matcha med den helsvarta outfiten. Skulle du matcha ormskinnsvarianten med men crazy och färgglad outfit skulle det se lite väl galet ut, men det skulle passa jättebra med de svarta till. Och såklart tvärtom. Enkel/enfärgad outfit+crazy skor= Supersnyggt!
Dessa skor skulle jag bära med bara ben till en mörk klänning, och skippa accesoarerna. Men skulle nog lägga på ett snyggt diadem för att bli trés chic! ;)

Skorna blir dina för 728 dollar.

Puss Ida!

Heat



Idag hade jag på mig samma outfit som på kryssningen tidigare så lånar en bild därifrån.
kjol Spitalfields Market Halsband Primark Kavaj Primark Skor scorett.

Bättre bild kanske kommer senare idag! :) Puss

Dagens sko 10/3




Giuseppe Zanotti

Ett par riktigt snygga heels som lyckas kombinera klackskor med de så populära gladiatorsandalerna, och dessutom gör det bra!
I sommar skulle jag matcha dessa med en vippig klänning i en stark färg, som till exempel mörklila, turkost eller rött. Undvik för många accesoarer för att slippa se "plottrig" ut då dessa skor är ett par som kommer stjäla den mesta uppmärksamheten och själva se ut som ett smycke - fast på fötterna! Och visst vill vi gärna undvika att se ut som julgranar?
Glöm aldrig den viktiga smyckesregeln: Örhänge med armband och halsband med ringar. Annars ser det oftast för mycket ut.

Skorna blir dina för 699 dollar

Ha en bra onsdag. Puss!

In love with you

Ett tips till sommaren.. visa magen!

Med en söt buister till jeansshortsen eller kjolen med hög midja, supersnyggt. Något jag definitvit kommer köra på i sommar.





Om du känner att detta är lite för avklätt kan du alltid prova den lite mer påklädda varianten:


Alla är ifrån Topshop.

När man har tråkigt

Lovar du att vara ärlig? jadå
Du heter: Ida Davidsson
Smeknamn:
Idis ;)
Låt som när du är ledsen sörjer till? Hm, Pieces - Red och några med Coldplay som är riktigt fina
Beroende av: Ostbågar haha och cola
Vem behöver du mest just nu: Hm.. cola och Anton skulle sitta fint :)
Vad tror folk om dig?
Ojoj ingen aning faktiskt, får alltid höra olika saker om vad folk trott om mig ifrån början, söt/snäll, dryg/bitchig för att nämna några hihi
Stämmer det? Snäll skulle jag säga stämmer väldigt bra! :D
Vad får du oftast komplimanger för? Mina ben, minn rumpa, min bröst och ögon
Vad säger du för att imponera på någon? Haha, jag försöker bara vara mig själv.
Hur imponerar man på dig? Självförtroende, fint hår och leende och chinos på det!
Brukar du skratta för dig själv? Ja, kanske för ofta haha
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "Fixar det, ta det lugnt nu, inte för mycket godis :-) Kram" ifrån pappa ;)
Var bor du? Vasastan med pappa och spånga med mamma
Trivs du där: Jadå!
Äger du några converse: Ett par svarta
Sprit, cider, vin eller öl: Cider
Brukar du bli för full: Haha, eh nej
Vad har du för mobil operatör: Comviq
Är du allergisk i mot något: Nej, inget speciellt vad jag vet
Har du haft sex idag: Nej!
Nästa mål i ditt liv: Gå ut ur gymnasiet med bra betyg som jag är nöjd med
Hur svarar du i mobilen: "Ida" om det är okänt, annars "hejheej", roligt ;)
Vem ringde du senast? Min kära syster
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Anton - att han älskade mig :)
Antal timmar sömn inatt: ungefär 7
Sov du ensam: Ja
Brukar du komma i tid: Ja, för det mesta :)
När mår du bra: När det är fint väder, jag är med någon jag tycker om att vara med och inte känner någon stress. Eller när jag hittar ny, grym musik!
När blev du fotad senast: hm, för nån dag sen i London
Hur känner du dig nu: Ont i huvudet, trött och sugen på cola! grr
Vanligaste färg på dina kläder: SKulle nog säga svart
Vad tycker du om fötter: Usch. Har alltid haft fobi för det. Även mina egna haha
Vad saknar du: Anton, sommar och mamma!
Hade du en bra kväll igår: Hmm, vara bara hemma och tog det lugnt, men det var mysigt!
Favoritdryck på morgonen: Tropisk juice
Rakar du benen: Yep
När brukar du oftast gå och lägga dig: så tidigt som möjligt på vardagar, blir så sjukt sur utan minst åtta timmar hehe. på helger närsom.
Är du blyg? Inte så värst, beror på situationen. Var jävligt blyg i början med anton t.ex. haha.
Sysslar du med någon idrott: Räknas golf?
Vill du hellre ha mail än brev: Ja?
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej, kärlek är något som växer fram när man lär känna en person.
Har du spytt offentligt: Nej
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Prova att ha sex med en tjej haha!
Är du nöjd med ditt liv: Verkligen! :)
Är du bortskämd: Mja, kanske lite, vet faktiskt inte riktigt.
Vad gör du imorgon: Har myskväll med min fina pojkvän hemma hos mamma :)
Vad är det värsta du vet? Folk som ljuger.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Beror på! 
Vad behöver du just nu? Hmm, cola (A)
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Audrey Hepburn :)
Vad längtar du till? Påsklovet då jag ska till alperna med my love!
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja verkligen!
Vad använder du för shampoo? Olika, men gillar Schwarpkoft (om det stavas så hehe)
Vad är det finaste du fått? Oj! ingen aning.. saker men en tanke bakom. Typ Thomas Sabo halsbandet ifrån Anton, systemkameran från familjen <3
En speciell dag du minns: Sista dagen i Barcelona med mina allra finaste vänner Fanny och Filippa samt min syster Amanda. Vi promenerade längs Barcelonas strand i solskenet, stannade på en supermysig resturang/bar och bara satt och njöt. Senare på kvällen åt vi god tapas och på hemvägen köpte vi "Scary Movie 2" och såg på den och somnade med magarna fulla av skratt. Åh vad jag älskar er, Fanny och Filippa! <3
Hur gammal är du: 16, fyller 17 i år
Tycker du om någon just nu: Ja OM jag gör! <3
Om fem månader: Åker jag till Båstad med mina underbara vänner och har precis kommit hem från Spanien förhoppningsvis :)
Du samlar på: Smycken ifrån SNÖ och fina bilder.
Gröna eller röda äppeln: Gröna!
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Anton, My, Räkan eller Fanny!
Gillar du golf: Ja :)
Vilken tid gick du upp idag: 06.20 ouff
Har du sovit i din egna säng inatt: japp!
Har du strumpor på dig nu: Nej!
Vad ska du göra ikväll: Duscha, dricka te och kanske köpa cola.. vill ha
Är det okej att gråta: Det är det verkligen. Jag börjar gråta väldigt lätt hehe
När grät du senast: Igår
Laddar du ner musik och film från internet: ja ibland så :)
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa alla skor jag någonsin drömt om, plastikoperara näsan (heheh) och åka till Californien!
Bär du glasögon eller linser: Nope
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej, ingte viktigt men det är snyggt
När går du upp ur sängen en helgmorgon: mellan 11-13
Har du piercing: Öronen bara
Vill du gifta dig: Jaa åh vad underbart det vore. Att få planera alltihop, gosh! (har någon slags fetish för att planera saker och se till så de bli perfekta haha)
Vill du ha barn: Ja det vill jag verkligen :)
Solar du ofta: På sommaren varje dag helst, på vintern solarium ibland
Är du bra på att laga mat: Neej haha
Gillar du att dansa: Ja väldigt mycket
Är du flygrädd: Inte så värst!
Hur vig är du: Hyfsat
Vad dricker du helst när du är törstig: Cola eller juice (utan fruktkött!)
Vilken är din favoritglass: Citronsorbét. Gärna ifrån Italien, ååh
Tror du på ett liv efter döden: Ja det gör jag
Tycker du om sushi: Oja
Vad äter du helst när du ser på film: Ostkrookar
Bor dina föräldrar tillsammans: Nej
Har du tandläkarskräck: haha nej skulle inte funka för mig
Är du en morgon eller kvällsmänniska: Blandat!
Vilken ögonfärg har du: Bruna
Har du någon gång gråtit dig till sömns: Ja.
Biter du på naglarna: Nej.
Senaste låt du hörde: Mr. Maker - The kooks


CUTIE






några saker jag vill ha just nu ifrån Chapnlle, lovely.

Nu ska ja äta..boo på mig som varit sjuk idag.

CRUISE

Nu är jag hemma ifrån kryssningen med pappa. Sitter och tuggar på mina älskade jordgubbs-snören, hehe. Kryssningen var mysig, vi solade, badade bubbelpool, drack (alkoholmfria!)drinkar, shoppade smycken ifrån SNÖ och Baglady, åt god mat och bevittnade ett riktigt svenne-slagsmål på dansgolvet! Tror jag aldrig sett något mer tragiskt haha, bildades en hög på golvet med både killar och tjejer i medelåldern som slog på varann. Vuxet beteende? Inte direkt hihi men precis som de säger på reklam "det händer bara på birka", eller om det är viking line, same same :)

Nu ska jag vhilla ett litet tag till innan jag beger mig iväg för att träffa min älskling! Ha en bra söndagskväll allihopa.
Puss!

StyleByStars




Så fort det blir sommar ska jag beställa hem så många söta klänningar ifrån StyleByStars som jag bara kan.

Pumpkin soup



På något sätt så känns det så fånigt. Varför ska jag skriva om vad jag gillar när det ändå finns någon som är intressantare? bara en tanke.

Idag har jag än så länge bara tagit det lugnt, hm, kul. Men idag ska jag träffa mina tjejer! Sen sova hos pojkvännen min! Lite krångel med kvällsplanerna.. ska jobba imorgon så kanske inte borde gå ut.. och pappa vill att jag stanna hemma på fondue-kväll. Jaja det löser sig alltid haha. Nu ska jag fixa mig, i bra tid och allt (hehe inte).

puss!

Missing you, missing me

Deportees - Missing you, missing me.
(Kanske inte skriver eller pratar om det så mycket, men music is my biggest passion. Före skor till och med haha! I nästa inlägg tänkte jag försöka beskriva min snåriga och mycket blandade musiksmak.)

Ett band som följt med mig under många år, deras musik spelas i mina hörlurar när jag är på väldigt glatt humör (mest hela tiden alltså, hihi).
Har just kommit hem från ett par otroligt roliga dager i London med min fina pojkvän Anton! Vi har gått runt en massa, sett allt möjligt, åkt i London Eye, ätit god mat, fikat på starbucks, shoppat och bara haft det mysigt tillsammans med hans familj. Nu längtar jag till vår nästa resa som är bokad och klar - Badgestain, Österrike under Påsklovet. Alltså till alperna och åka skidor! Ska bli grymt härligt.
Nu ska jag dricka upp min kopp te och sen hoppa på min söta pojkvän som sitter framör EVE ;)
Ha en bra kväll, eller ja, natt!

RSS 2.0