Mr. Maker



Mr. Maker - The Kooks

Har en del indie på ipoden, eftersom det var iprincip det enda jag lyssnade på under åttan och nian. Detta är en klar favorit. I <3 The kooks!

Idag har jag varit i skolan som vanligt, nu är jag hemma och pluggar historia. TIME WELL SPENT. haha.

Ha en bra fortsatt kväll,
and remember to always shine <3

Life sure is good



Hej bloggen!
Sitter i min stora säng här hos pappa. Ska strax ta tag i samhällsläxan. Idag har varit en slapp dag. Började med ett företagsekonomiprov som var jättelätt, sen lunch i två timmar (!), idrott och så var sista lektionen, matte, inställd. Kom hem tidigt till pappsen, satte på mig mjukisdress, hittade choklad och chips, gjorde te och SATC gick på tv, sjönk ner i soffan och tänkte att life sure is good, haha.

Helgen har varit så mysig! På lördagen åkte jag och Anton med hans pappa + lillebror och badade i södertälje (inomhus såklart haha), sedan åt vi ute på en italiensk resturang, väldigt gott! och sedan sov vi på hotell där över natten. Alltid mysigt med min älskling.

Nej, dags att ta tag i plugget!
Ha det bra så hörs vi sen, puss Ida

Jag saknar Fanny, så jag skrev en dikt

"Fanny Jonsson min bästa vän
Den finaste flickan i alla sveriges länn'
Kom hem, min vän, innan solen gått ned
så kanske du får smaka,
på min chokladsked
som jag använt till att baka
en kaka
till dig
min allra finaste vän
kom hem!"

Hon är i Filippinerna och solar, och här är jag och fryser som bara den! orättvist ju :O

Dagen sko 18/2



Diane Von Furstenberg
Ibland när man inte riktigt känner att man räcker till, då kan jag bli på bra humör igen genom att titta på fina skor. Konstigt va? Som nu, allt känns lite jobbigt. Plugget, maten m.m. Men, dessa underbaringar ifrån DVF får mig att i alla fall vara glad över att snygga skor, det kommer det aldrig ta slut på. Dessa passar perfekt till den där enfärgade outfiten som skulle behöva något extra. Det är då man tar på sig ett par färgglada, högklackade skor med guldig klack! Ett enkelt  tips. Detta par är ett praktexempel på sådana skor.
Blir dina för 240 dollar!

Puss eran Ida

Artonde


Tjena bloggen!
Sitter just nu och sjunger med i David Guettas "gettin over" som går på högsta volym i ipodhögtalarna, samtidigt snackar jag med min Myra om diverse intressanta saker såsom cock-blockers, mat (?), snyggt målade ögonbryn och hur det vore att arbeta som dekdektiv, haha! Men det är lugnt, vi är lite random.

Dags att fortsätta sjunga och sakna den fina pojkvännen! ;)

PUSS

Dagen sko 17/2



YSL
Ni kanske förstår nu hur otroligt mycket jag gillar hög klack och platå. Platån är inte bara snygg, den gör det enklare att gå i skorna också!
De här skorna representerar min favoritfärg - lila. Intensivt lila, inte någon mjäkig ljuslila. de svarta kanterna på remmarna ger definitivt en guldstjärna i kanten. Jag ser mig själv i dom här tillsammans med en svart, tight klänning och ett gigantiskt silverhalsband på fest, eller ett par jeansshorts och enkelt linne till vardags i sommar. Peep-toe är läckert tjejer, se bara till att ha väl omhändertagna fötter ;)
Blir dina för 910,65 dollar.

Just another day?


Hejsan bloggisar!
Har just tagit en paus ifrån matten (SNARK). Prov imorgon. Life sure is good haha.
Idag har jag fikat semla och latte med My och Rebecka, det var nice måste jag säga. Har inte så mycket mer vettigt att säga just nu.. hm. Återkommer. Ska ta en dusch! Puss

Chili

Efter att jag kom hem från en "vanlig" skoldag la jag mig på sängen i mjukisar tillsammans med spanskaboken och chilicheezedoodles. Nu är jag mätt som en plätt och kan inte ens förmå mig att ens tänka på ostbågar. EUW.
Annars har jag haft en ganska dålig dag för en gångs skull, men det måste vi ju alla ha antar jag. Jag var irriterad på min hy, sjukt arg på en "kompis", haha! och lite ledsen över .. ja allt möjligt som inte shoppat på länge, störande människor iiih! Okej, men nu känns det bättre.

And as I promised
Dagens sko




MIU MIU
Dessa skor är helt i min smak. Hög platå, smal klack, nitar och i en fin färg! Allt detta utan att se det minsta billiga ut - tvärtom.
Matcha med ett par ribbade strumpbyxor när vårsolen börjar titta fram.
Blir dina för 550 dollar!

Nu ska jag fortsätta vara irriterad. Denna gång på complemento directo e indirecto! (spanskaprov imorgon) PUSS

Love in all its ways

Kärlek. Lycka, glädje och kyssar eller tårar, svartsjuka och sorg? Det är upp till en själv.



Bilden talar för sig själv. I alla tider har vi människor haft svårt att acceptera andras lycka och framgång när det inte går lika bra för oss själva. Till vilket pris? Mår man själv bättre? Nej. Mår den man förstört för bättre? Nej. Så varför? Vi borde sluta försöka förstöra för varann, speciellt när det kommer till kärlek.

Jag vet att jag älskar dig över allt och jag är bara din, och har alltid varit det. <3


Ett seriöst försök i alla fall


Gårdagens outfit som inte gick att ladda upp igår.

Så, vad säger ni? Ska vi börja köra med dagens outfit?
En annan funderare jag funderat på är om jag kanske borde börja med dagens sko? Eftersom skor ändå är ett så pass stort intresse för mig, kanske jag kan inspirera er andra litegrann med Dagens lyx / Dagens budget sko? Tell me if you would like it!

PUSS

One last time




Sitter och myser i min gosiga filt. Konstigt att det går bra att ladda upp webcam-bilder men inte sånna som jag tagit med min systemkamera? kanske kan prova att minska dem lite!

Nu till ett viktigare ämne.
Skitsnack. Alla tjejer vet vad jag menar med det ordet. Varför, varför, varför kan vi tjejer aldrig sluta behandla varandra som skit? Istället går många av oss runt och säger vidriga saker om tjejer vi umgås med, tjejer vi säger till varje morgon att de har söta kläder, fint hår mm?

Vi är tjejer, vi borde hålla ihop och börja acceptera att vi alla ser olika ut!

Så varför detta onödiga skitsnack hela tiden? Och en annan sak jag jämt lägger märke till; man går på t.ex. stan, tycker att man är jättesöt, har kanske lagt ner mycket tid på sminket osv, och det är så att man ser riktigt bra ut. Vad händer då? Jo varenda tjej i åldern 12-25 tittar på en med blicken "duuh tjejen tro INTE att du är någon för jag är så jävla mycket snyggare än dig!". Jag blir så trött på allt sånt. Som jag sa tidigare: Vi är tjejer, vi borde ta hand om varandra, peppa varandra och ge varandra komplimanger istället för att gå bakom ryggen på varann, bitchblicka och släng onödiga kommentarer till vänster och höger. Bara en åsikt.


Verkligen äkta!



Love it, driver lite med paranormal activity. (som jag iofs tycker är sjukt läskig)

Hej bloggen! Försöker ladda upp bilder med det verkar inte funka bra alls. Så ni får ett kul youtube-klipp istället haha.

Idag har jag varit i skolan, slutade tidigare, yeay! Funderar på om jag ska gå på ett event på twilfit ikväll som jag blivit bjuden på, hm.. men man bangar ju inte på goodiebags? får se.

Dagens låt



Anna Ternheim - Shoreline
En riktigt fin och bra cover, orginalet är av Broder Daniel, men jag föredrar Annas mer.

Strawberry Swing

Okej, det här är nog "worst cover ever"; måste ses! Tror aldrig jag skrattat så mycket åt ett cover-försök haha



Dagen har bestått av lektioner och engelskaprov, samt mvg på ett samhällsprov, ja!
Just nu sitter jag hemma, lyssnar på underbara Coldplay och skriver ihop en samhällsuppgift, en riktigt tråkig en, men vill man ha bra betyg får man strunta i att det är tråkigt och lägga ner några timmar på det ändå. Jag använder mig alltid av några knep när jag pluggar för att göra det lite mer uthärdligt.

- Ha alltid något i närheten att dricka/äta
Jag brukar göra en kopp te och kanske en macka eller ett äpple, då kan jag sitta koncentrerat men samtidigt hålla på med något annat, de som känner mig vet att jag älskar att alltid pilla på något, hehe.

- Se till att du sitter bekvämt, men inte för bekvämt!
Jag sätter mig alltid vid skrivbordet, då jag vet av erfarenhet att om jag försöker plugga i sängen slutar det med att jag ligger med boken på magen och sover.

- Ha inga störande saker i närheten
Lägg undan laptopen, mobilen och allt annat du vet kan fånga din uppmärksamhet och få dig att fokusera på annat än plugg.

- Se till att du känner dig lugn/avslappnad/inte irriterad
Jag är en sån persom som absolut inte kan sätta mig och plugga om jag är sur eller irriterad eller om t.ex. mitt rum är stökigt. Så därför ser jag alltid till att känna mig tillfreds med allt innan jag börjar plugga, för att kunna fokusera på just plugget och inte sitta och fundera på saker som som stör dig.

Det var väl det!

Dagens låt

STRAWBERRY SWING - COLDPLAY



En låt som alltid gör mig på bra humör!

Ha en bra kväll, puss!

Sunshine

Hej bloggisar!
Gårdagen var väldigt mysig och MÄTT! Tacos, egengjord hallonsorbét och chockladcupcakes med choklad-frosting.

Idag ska jag se Snabba Cash, hoppas den är bra! Någon som sett den?
Nu ska jag bara fixa mig lite och sen dra hem till min Älskling, Anton. Känner att jag uttryckte mig lite dåligt ang. designen men det var han som gjorde den, såå gullig gär han min älskling! Tycker den blev superfin. Har btw fixat en underbart gullig alla <3 dag överasskning till honom, haha :D

Langar några ytterst vackra bilder ifrån igår:



Ha en bra dag! PUSS

So many beautiful things

Godmorgon!


Sitter galet pigg (eller inte) på jobbet och försöker med tankekraft få mig tillbaka till Anton. Det funkar ej för er som undrar. Fan.
MEN! Om tre timmar och sjutton minuter får jag åka hem och då ska jag sova ytterligare några timmar.
Ser ni föressten att "jag" har fixat designen? I like it! (Ja det var ju då Anton som fixade den, men)



Nu ska jag äta lite frukost. Puss på er!

Trött!

Hej bloggisen.
Hm, jag har inte precis varit så aktiv de senaste dagarna! Men nu ska jag allt få min pojkvän att fixa ihop en design och sen är jag ready to go!
Veckan har följts av plugg, studiedag, anton, O.C och förkylning. BU på den, men nu håller jag äntligen på att bli frisk.
Imorgon får vi se vad som händer, troligtvis kommer mina tjejer över på tjejkväll för middag, godis och filmmys! Det kommer bli nice I think!
Just nu sitter min pojkvän och han ser lite förvirrad ut, hahah SÖT!

Leker med PHOTOBOOTH YAY på Antons mac. Ytterst roligt


japp, här är jag just nu, in case you wanna knooow liksom.. *careface*

Tänk er, TVÅ AV MIG! det skulle ni gilla va?! (ja!)


Chillar lite.. vadå runda kinder? jag? nejnej..


Hej fyrkantigt ansikte? Miss World 2010 is all I have to say..


Ha en bra fredagsnatt alla! Puss

RSS 2.0