Off I go



Väskan är packad med allt jag kom på och lite till - nu blir det Göteborg!



Åh juste, här ser ni också min nya väska! En Louis Vuitton Monogram Canvas Berkeley.
Finns att beställa i kassan på varje LV-butik för 30% extra av priset för monogram canvas, och då får man vänta ett lite tag för att få den men det är så värt! Men om man inte orkar vänta så sälj den i färgerna Azur och Ebene direkt i butik :) Tack pappa <3

Gold edition



Ser nu att min mobil har kommit i en limited edition i 18k guld.
MEN BAAAJS! Jag vill ha den i guld!! Inte svart som jag har nu! ARSLE!

(tror ni man kan gå till nån mobilaffär och byta skal!??!)

Apa på engelska. Nästan.





Fint ifrån Monki! (fattade ni rubriken? Jag är så smart :D)
Dessa två skapelser kommer i alla fall från Monki, för 300 kronor tror jag. Billigt och bra! Det blev lite av ett impulsköp då jag tyckte dom var galet coola och jag skulle på fest samma kväll och då är det nice med nya skor. Den kvällen minns jag att jag matchade med svarta jeans, någon svart tröja med avsiktliga hål lite överallt och en skinnjacka. Tilldet lite sotade ögon. Cool_brud_93@pea med andra ord! Jag gillar dem! De är annorlunda, inte något som alla skulle falla för tror jag. Enda problemet är väl att mockan töjer sig lite så efter ett par timmar i dessa skor så glappar det. Men annars - happiness!

Hole in one

Kom nyss hem, lite trött och galet varm efter en nice golfrunda, woop woop jag börjar bli bra! Slog till och med farfar, som snart är singelhandicappare, på vissa hål.
Direkt när jag kom hem slängde jag av mig den varma pikétröjan och hoppade in i duschen. Efter en ansiktsmask, ansiktspeeling, hårinpacknig, rakning och ilsket skrubbande på magen känner jag mig redo igen.

Tänkte lägga in en bild på mig själv med blött hår här men nää.. det vill jag inte skada er med ;)

Skit

Jag har så många meningar i mitt huvud som jag vill knappra ner i denna blogg, men varje gång ångrar jag mig inna  jag trycker på Spara & publicera. Dumma mig. Det här är ingen privat dagbok. Ni är ändå hyfsat många som läser vad jag skriver, och jag har ingen aning om vilka ni är.
Av egna erfarenheter har jag märkt att det är bäst att inte lämna ut så mycket i bloggen, annars kan man få någon äcklig anonym människa efter sig. And let's just say that it would not be good for me, not again.

Jag har märkt att jag börjat tro sämre om folk. Förut struntade jag i ondska, och lät det studsa bort när det träffade mig, och lämna mig oberörd. Nu tar jag åt mig, nu vill jag ge tillbaka. "Ida, du måste lära dig att kalla någon för en skit ibland om de förtjänar det" precis som min psykriatier sa.

Men ändå vågar jag inte. Blä.


Woop

Nu ska jag träffa Nicole! Vi har inte riktigt planerat vad vi ska göra, men det blir nog nice.

Och sen vill jag att alla sänder en tanke till Mr. Poof som är hemma och är SJUK! Lille plutt-stackarn. Älskling <3

Nåja, PUSS

Min katt



Om jag skulle haft en katt.

It's friday and I am in love




Lillebror och jag, stackarn som alltid blir iputtad haha.

Idag har jag myst, solat och badat! Det blir nog till att åka till en strand nu.. första gången i år som jag åker till en svensk strand haha. Hoppas vattnet inte är för kallt bara!


Hihoho

.. jag har fått en väska av pappa, en väska jag inte precis trodde att jag skulle få (A), men lovade att städa mer hemma hos honom om jag fick den så nu måste jag göra det :P attans. aja, det är värt det!

Kan ni gissa vilken väska det är?

Ledtråd: Berkeley

Eclipse

Såg Eclipse igår! Riktigt bra var den, team Edward liksom haha.
Nejdå, även om jag gillar böckerna och filmerna så har jag lagt Twilight bakom mig nu, hehe. Det var ett tag under julen 2008 som det var riktigt illa. Blev bjuden av Anton! Vi spenderade hela dagen på stan och gick runt och hade det mysigt innan bion. Väl på bion träffade vi faktiskt Fanny och Filippa, mina finafina bästisar, love you!

Idag vaknade jag hos Anton och kände mig så otroligt trööött, fattar inte varför. Men men, åkte hem efter någon timme och har varit hemma sen dess och tagit det lugnt. BUT, min fina färg ifrån turkiet har börjat flagna lite, nejnejneej! Så det blir ut i solen ASAP!



Hittade ett grymt diadem i Turkiet!! eller aa, fast ne.


RSS 2.0