10 - en bild på mig idag och vad jag hade på mig



Okej nu är den här bilden inte från idag, men tänker inte ta någon nu när jag sitter utan smink haha.
Idag hade jag på mig ett svart linne med knäppning framme, ljusrosa veck-kjol (veck och veck.. men svårt att förklara) ifrån Spitalfieldsmarket i London, en mysig chanel-inspirerad kofta med klassiska fickor och hunterstövlarna med nitar. Till det hade jag en fin vårjacka i lite rutigt och en väska i brunt skinn med massa fransar. Och det var det!

Ganska nyligen hemkommen ifrån en heldag på stan. Mötte först upp Viktor och vi gick och såg "Min låtsasfru" på bio.. riktigt rolig faktiskt! Sedan mötte jag upp Patricia och Sandra för en lång fika på Le Café i sturegallerian. Satt och pratade i typ två timmar om allt möjligt.. riktigt mysigt! Nu håller jag på att packa inför London! Imorgon ska jag vara barnvakt, och sen ska jag antagligen hem till Towe för onsdag morgon klockan 04.00 går bussen mot flyget, sjukt taggad!

Hoppas ni alla har det bra <3

Dag 9 - en bild på mig och min(a) bästa vän(ner)







(Johanna.. remember? ;))






Dagens skor



Alexander McQueen
Nu var det längesen jag uppdaterade denna kategori.. illa! Tro inte att jag slutat vara beroende av skor, det har snarare blivit värre, haha. Dessa skor tycker jag i alla fall passar perfekt till att inleda mitt nya krafttag inom kategorin med. Alexander McQueen är ju känd för sin rockigare stil med nitar och sådant, och detta är väl inget undantag! Det jag gillar är att bland alla söta vårskor i starka färger som börjar ploppa upp balnd de stora modehusen så fortsätter Alexander McQueen på sin coola bana och sommarens skor går i ren McQueen-anda. Väldigt snyggt!

Grey




Nyss hemkommen ifrån en myskväll med världens bästa Towe. Ostbågar, te, londontagg och fina klänningar was the talk. Nu ska jag sova och drömma om alla fina skor jag ska köpa i London.. natti!

Dag 8 - en dålig vana jag önskade att jag inte hade

Två ord: dålig förlorare. Jag hatar att förlora! Om det går dåligt i golfen vill jag nästan bryta itu mina klubbor och jag har jättesvårt att vara glad om någon vinner över mig i spel och sånt.. jag blir mer "äh... jag är lite ringrostig..*host*".



Jag igår.

Nu ska jag till Towis! pussssssss

Dag 7 - vad jag skulle göra för 1 miljon

Två ord: skor & aktier

f-y


Love




finaaa

Dag 6 - Typ av killar jag faller för

Haha, vart ska man börja här? Nejmen jag faller alltid för den välklädda killen. Han med den självklara stilen och attityden! Jag har otroligt svårt för killar som inte verkar självsäkra.. jag behöver helt enkelt en kille som vet att jag tycker han är snygg. Och som jag sa tidigare.. kläderna spelar väldigt stor roll för mig. Lite ytligt, jag vet. Men det är snyggt med en välklädd kille, man ska liksom kunna sa att han bryr sig om vad han sätter på sig. Sådana killar faller jag för helt enkelt ;)

Btw, har världens jäkla sko-abstinens! Måste.ha.nya.skor. Får shoppa galet i London på onsdag med Towe!!


Dag 5 + lite annat

Har lagt mig i sängen nu.. helt slut efter dagen! Ska bli skönt att somna tidigt ikväll. Känner mig sjukt stressad.. har just nu sommarjobbet, skolan, MUF, Unga Aktiesparare, MSU, rikskongress, golfen, Kos, helgen,  dansen imorgon och London att tänka på. Mitt huvud bubblar snart över så ska försöka koppla bort allt nu och sova.

Imorgon tänker jag skriva ett långt inlägg om sprututbyte, ett ämne som engagerat mig mycket de senaste veckorna och som jag verkligen vill skriva av mig av!

DAG 5 - Någonting jag vill ha mer än något annat just nu
Just nu vill jag verkligen ha lugn. Och i det lugnet vill jag ha myys! En perfekt myskväll med andra ord, det var ett tag sen. Mina helger består numera av att komma hem fyra varje kväll och sova till tio.. ovärt i längden!
Och så vill jag ha ett par Louboutins, såklart.



så jäkla tråkig men ändå så kul ;)

IYD

Tar paus i allt plugg för att skriva lite! Var på verksamhetsårets första onsdagsfika med MUF idag med den nya ansvariga Hanna Larby. Det var riktigt bra styrt av Hanna måste jag säga. Träffade alla kompisar och planerade lite inför lovet, de dagar då jag inte är i LODON MED TOWE! wihihih. Vi disskuterade även vad vi ska göra i framtiden på alla onsdagsfikor och inom sådana områden finns alltid mycket att säga till om! själv vill jag ha mer debatt. Jag älskar att debattera haha.

Nej nu ska jag fortsätta på min roliga labbrapport om fisk.. hittils är den 3(hur hände detta?!?) A4. Borde kanske skaffa mig ett liv..? eller...?

PUSSSS

Dag 4 - Mina mål/drömmar/önskningar

Oj.. detta skulle kunna bli en hel roman men jag får korta ned det lite.
Målet jag jobbar mot nu är att gå på university i USA efter gymnasiet.. vad har jag inte riktigt bestämt än, men det lutar mot Ecomonics och/eller business/management. Funderade först på juridik men det kan bli krånligt att plugga i USA då. Jag vill ha ett jobb där jag ständigt utvecklas och måste utmana mig själv för att kunna klättra högre i min karriär! Helst av allt vill jag också bo i USA, i LA eller NY.. det får vi se. Jag vill kunna tjäna så pass mycket att jag kan fylla min walk-in-closet med snygga skor. Och självfallet en sexig och manlig man, haha! Lite som Carries "Mr. Big", fast snyggare ;)



Joseph Gordon Levitt skulle inte sitta fel.. mh-mh.

Dag 3 Min favoritårstid och varför

Svaret är enkelt... SOMMAR!
På sommaren lever jag fullt ut. Jag fryser aldrig och jag kan gå runt i fina klackskor.


Helgen

Känner nästan för att lägga mig strax, är helt slut efter helgens händelser!
Fredagen spenderades på Lidingö tillsammans med Rebecka plus några sköna människor ifrån Hersby Gymnasium. Jag och beckis tappade bort oss på hemvägen i -20 klockan halv fyra, kaos haha. I lördags var jag först hemma hos Louise som precis fyllt 18 och hade en brunch för alla sina vänner, sjukt mysigt. Sedan var jag på MUFs bankett vilket var väldigt trevligt och kul att träffa alla vänner. Och i söndags var jag på stämman och disskuterade en massa intressanta motioner.



Jag och Sandra i lördags på banketten!

Dag 2

En person jag vill träffa just nu

Oj, det finns sjukt många personer jag skulle vilja träffa för tillfället. Men om jag fick välja en person så skulle det nog vara Audery Hepburn. Min förebild helt klart. Beskrivning av varför känns onödigt, ni som inte vet har helt enkelt missat något!

Och så måste jag såklart tillägga FANNYYY! jag saknar dig. Puss!

Var på MUFs stämmobankett igår, ytterst trevligt. Skriver mer senare. Nu ska jag iväg på den sista delen av stämman.

Dag 1

En bild på mig + 10 fakta om mig



1. Jag har alltid världens beslutsångest
2. I sjuan hade jag blont hår.. det var läskigt fult på mig
3. Jag tycker bananer är det äckligaste som finns
4. Jag älskar att städa, är världens ordnigsfreak
5. Jag kanske skulle döda en kattunge för ett par Louboutins
6. Jag har en liten passion för tillväxt av pengar genom aktier
7. Jag skulle aldrig gå till skolan utan smink frivilligt (illa, jag vet)
8. Jag tycker spraygrädde är bland det godaste som finns
9. Jag är sämst på att laga mat
10. Jag älskar att planera och göra listor över saker jag ska göra (ordningsmänniska)

Provar igen

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Ett seriöst inlägg (ibland händer det)


jag just nu

Det känns som att alla anmäler sig till högskoleprovet just nu. Det är det sista jag tänker göra dock. För det första så säger alltid pappa till mig att jag ska plugga hårt nu i gymnasiet så jag slipper sitta och ha ångest över att jag måste klara ett högskoleprov bra för att säkra min framtid, och för det andra vore det att säga till mig själv att jag inte kommer klara gymnasiet tillräckligt bra genom att gå och göra ett högskoleprov nu. Jag måste ju peppa mig själv!

Dessutom har jag alltid velat studera i USA, och då krävs att man gör SAT och TOEFL-test. Dessa har jag redan börjat förbereda mig inför och jag räknar med att göra SAT i vår och TOEFL nån gång nästa år då jag vill hinna läsa lite Engelska C innan och gå någon förberedelsekurs då det är ett riktigt svårt engelskaprov. Och att sätta mig och göra högskoleprovet nu vore som att säga till mig själv att "äsch, ge upp USA, det kommer inte bli av". Allt handlar om psykisk påverkan och självpepping!



Min framtid har alltid varit extremt viktig för mig och det går inte en timme utan att jag tänker på den och planerar lite. Jag vet att jag kan gå långt bara jag vill, och därför tänker jag inte sluta fören jag är Chief Executive Officer på ett etablerat företag, minst!

chocolate

Matchen igår var galen och sjukt kul! Ni ser mig i nästa efterlyst..

Nu ska jag äta sen middag och sen bege mig direkt mot sängen, har varit en sjukt sliten dag efter typ 5 timmars sömn hehe.



jag just nu

Escape Me



Alla hjärtans dag igår.. jag låg hemma i min säng hela dagen och var sjuk! Mysigt mysigt. Nu är jag faktiskt taggad på skolan, så har tagit alvedon och hostmedicin, nu kör vi liksom.

Idag ska jag gå på hockeyderby med Axel! Aik-Djurgården och vi ska stå i Aiks klack, lär bli galet men sjukt kul.

En sak till.. jag måste vara jordens största tidspessimist.. det är 35 minuter kvar tills jag ska gå.. och jag har inget att göra.. värt!

Hoppas alla har en bra dag, puss!

Handledarutbildning

Nyss hemma från en ytterst långdragen handledarutbildning. Höll humöret på topp genom att införskaffa mig världens största chokladboll, mehe. Men nu är jag taggad_tjej_93 på att börja övningsköra och krascha pappas mercedes, det går bra nu liksom!

Senare idag ska jag hem till J, och efter det tror jag det blir bäst om jag stannar hemma eftersom jag har ont i halsen, tråkigt! Men, det finns inte så mycket att göra åt saken förutom att ta det lugnt.

Igår var för övrigt sjukt mysigt med Towe och Beckis.. tack tjejer, ni är bäst!




jag just nu.



bara för att jag älskar den.



bara för att jag döör. Det finns verkligen en sak som gör mig knäsvag inför killar: självsäkerhet. Chuck Bass i Gossip Girl persofinierar verkligen detta.. just for your information.

pusss


Helg

Började dagen med läkarbesök och blodprov, aj. Blev blek som ett spöke (hur det nu är möjligt för mig att bli ännu blekare) efteråt så fick sätta mig ner och klunka te väntrummet. Missade då även dagens enda skolgrej, besök på Naturhistorska riksmuseet, förlåt kära klass och pellis, jag tror säkert ni hade the time of your lifes ;)!

Nu tittar jag på GG, inväntar ett träningspass på friskis och sedan ska Towe och Rebecka komma hit och ha lite mys. Det kommer med andra ord att bli en superkväll! Imorgon ska jag upp och gå handledarutbildning klockan 09.00 på odenplan med papi, tur att det är nära i alla fall. Sen har jag mina förhoppningar om att jag ska lyckas släpa med honom och köpa färg.. ska måla om mitt rum.. eller ska göra om mitt rum helt rättare sagt. Det kommer bli SNYGGT! wihii.

Nej, åter tll golftidningen.. *tÖnT*




Hahahah jag och Filippa måste vara dem enda som skrattar åt sånt här!

HEJ!!!

Jag börjar bli förkyld. Aj?

Måste poäntera hur roligt det är att så många inom S avgår.. ska dom börja satsa på att bli seriösa nu eller vad är det frågan om?!

Har precis avslutat ett samtal med min bezitz Axel, alltid roligt att prata med honom! Nu sitter jag och taggar inför golfen.. pensionärsvarning, ja. Men det är så kul. Kommer spela mycket i sommar känner jag på mig. Ska ju ta officiellt hcp och allt! (om jag lyckas då.. hehe)

pusss

Lista

Okej.. för att få ut diverse aggressioner ska jag skriva en lista med några saker jag stör mig på för tillfället.

Folk som nyser i handen
Alltså kom igen?! FY vad äckligt! Vem tror ni seriöst kommer vilja hälsa på er efter det? Tvätta händerna med desinfektionssprit eller isloera dig resten av dagen, uusch.

Södermänniskor Det typiska med dessa "södermänniskor" är att ni alla tror att ni är så orginella och unika.. men hallå? Ni ser alla exakt likadana ut med erat slarviga hår, randiga tröja och "läderpung" runt halsen. Vilket tar mig till nästa punkt..

Folk som går runt med en läderpung runt halsen Det är inte snyggt! Man ser ut som en förvirrad turist som satt höftpungen man har under tröjan runt halsen istället. (förlåt om någon kompis har en läderpung.. inget mot er ;))

Folk som bara skriver "hej :)" i ett sms Men snälla?! Och vad hade du tänkt att jag skulle svara på det? Smsar någon gör man när man har något att säga, även om det bara är att man undrar vad den andre har för sig men man skriver inte bara "hej".. !

Folk med dubbelmoral Det här är nog det jag stör mig på mest.. folk som säger en sak och sen agerar tvärtemot. Visst att man kan ändra på sig.. men man kan ju t.ex. inte gå runt ena dagen och säga att man hatar typ äpplen och nästa dag äälska äpplen bara för att någon annan gör det. Stå för vad du tycker eller läs Mia Törnbloms bok "Självkänsla nu!".


Nej hörni, nu ska jag titta på lite GG och sen sova.. peace out






sämst

Jag skulle verkligen aldrig kunna vara storbloggare. Hur orkar dom ägna sina dagar åt att skriva om vad dem åt till frukost och hur mycket hunden bajsade under senaste promenaden?!

Friluftsdag (...)

Som ni ser ovan har jag friluftsdag idag, och på Östra är deet så pass skönt att gillar man inte Romme eller tragisk skridskoåkning på någon kall, isig is med alla som inte pallar åka till rommeså får man göra aktiviteter på egen hand! Så idag begav jag mig till *dam dam* Friskis&Svettis och anmälde mig till ett "medelpass" ... Jag gick in i salen och tittade lite överlägset på alla gubbar & gummor i illasittande idrottskläder ifrån 70-talet. "det här blir en läääätt match" tänkte jag. Bered er nu på den brutala sanningen: jag dog! Fy vad jobbigt det var! När jag gick därifrån var jag genomdränkt i svett (har inte tränat på ett tag förutom golf så kondisen är ju inte dirket på toppnivå) och jag fick medlidande blickar av hurtfriska tanter. Jag gillar det!

Gick på darrande ben till mammas jobb och attackerade vattenkranen (hade glömt vattenflaska.. smart chey) och espressomaskinen, sedan proppade jag fickorna med godis, för det förtjänade jag meheh, ifrån väntrummet och begav mig hemåt igen.

Just nu ligger mina katter och skedar på stolen bredvid mig så jag får det äntligen bekräftat att djur kan attraheras av det samma könet, båda är nämligen killar. Gulligull.

- Nu ska jag vila lite mer innan det bär av till golfen. PUSS!

Bloggisen

Idag var det nog skolans mest värdelösa dag.. 4 timmars håltimme?! Galet nice. Satte mig med Räkan på Mocco och gjorde matten och pratade om allt och inget, supermys. Planerade också inför helgen med Axel, vi ska nämligen gå på hockey på lördag vilket ska bli så kul! Vi har ju redan köpt biljetter till derbyt snart men eftersom jag måste få in hockey-vanan lite så går vi på en match på lördag också, wiie!

På fredag ska jag även träffa min fina Lisa och på lördag blir det en efterlängtad fika med Frida, som jag inte träffat på hur länge som helst! Kommer göra massa roliga sker utöver det så börjar redan tagga inför helgen, haha. Och snart bär det av till älskade LONDON med Towe!! Denna vår kommer bli så sjukt bra, 2011 here I come :)


RSS 2.0