After work


Checkar in rattarna

Hej bloggen (ja bloggen är en person jag måste hälsa på).
Jag är bitter. Jag är ledsen. Jag gjorde ett glas jordgubbssaft för att bli glad av sockerkicken. Jag satte saften i halsen och blev ännu mer bitter. FML.

Jag ser mig själv i spegeln och undrar hur jag ser ut. I andras ögon. I mina ögon vet jag redan, allt för väl.

Jag vet inte vad jag vill just nu. Ena sekunden vill jag skrika, andra gråta, sedan skratta bittert över ironin över att jag levt i min lilla rosa kärleksbubbla. Kanske borde jag bara slappna av. Försvinna bort litegrann, tyna bort? Skänka min kraft till de mer behövande. Äsch jag babblar bara.

Nej. Nu ska jag lägga mig, och hoppas att det inte blir en lika psykadeliskt förvirrande dröm som föregående natt. Den var mycket med betoning på MYCKET konstig. Vaknade, och visste inte om jag skulle vara nöjd eller besviken av att min dröm endast var ett scenario skapat av min vilda fantasi. Hm. Random.

Do you care enough?


Steal my heart and hold my tongue
I feel my time, my time has come
Let me in unlock the door
I never felt this way before

And the wheels just keep on turning
The drummer begins to drum
I don't know which way I'm going
I don't know which way I've come


Hold my head inside your hands
I need someone who understands
I need someone someone who hears
For you I've waited all these years

For you I'd wait until Kingdom come
Until my day, my day is done
and say you'll come and set me free
just say you'll wait, you'll wait for me

In your tears and in your blood
In your fire and in your flood
I hear you laugh, I heard you sing
I wouldn't change a single thing

And the wheels just keep on turning
The drummers begin to drum
I don't know which way I'm going
I don't know what I've become


For you I'd wait until kingdom come
Until my days, my days are done
Say you'll come and set me free
Just say you'll wait, you'll wait for me

Just say you'll wait, you'll wait for me
Just say you'll wait, you'll wait for me

The feeling

Mobilen ringer och smsen tycks aldrig sluta komma, men jag orkar inte vända frågetecken till svar just nu. Jag fick en stor polkagris av farmor. Den får räcka för de kommande dagarna. Punkt.

Känslan inom mig just nu. Otillräckligheten. Jag återkommer om den eventuellt get upp, men det verkar inte som det, den har bitit sig fast i mitt inre.

Dagens skor 28/5 2010





Oscar De La Renta
Ett par riktigt coola skor måste jag börja med att säga. Mönstret är galet snyggt! Och detaljen längst fram gillas starkt.
När jag funderar på vad jas skulle ha dessa skor till så stannar mitt huvud av lite.. en enfärgad klänning i valfri modell passar alltid. Eller kanske en hög midjekjol? Eller varför inte till ett par snygga jeans? Ja hörni, variationerna är många, men det jag vill komma fram till att Oscar De La Renta alltid lyckas. Japp, det gör han.

A life-long battle


Jag och pappa på Ciao Ciao för typ en timme sen.

Det är praktiskt att bo precis ovanför en av stans absolut bästa italienska resturanger må jag säga. Att vi dessutom är bästisar med ägaren och bjuds på både förrätt och efterrätt skadar ju inte! Det gillas bara.

Nu ska jag bege mig ut på stan igen och träffa några fina vänner, Louise och Johanna. Jag älskar er tjejer!

Hoppas att alla har en underbar kväll.

From time to time


En bild på riktigt goda tider. Sittandes på en stekig uteservering i Barcelona med tre av världens finaste tjejer. Min syster Amanda, min andra hälft Fanny och min tredje hälft Filippa och sist och även minst, jag!


A story

En stockholmskväll. Vinden blåste lite kyligare än alla tidigare kvällar, men ändå höll en smärtsamt vacker solnedgång att spelas ut längst bort över vattnet, i horisonten. Hon gick längst kajen med långsamma steg, eftersom varje steg var en visshet om att hon närmade sig sitt mål, och hon farade inför mötet som väntade där. Hennes bara ben fick gåshud av en plötsligt vindpust och hon vände blicken mot horisonten, tittade på solen, och drömde sig bort. "I mina drömmar, finns du". Hon svepte koftan stramare runt midjan som för att skydda sig själv mot fler oönskade önskningar om honom, men utan någon märkbar effekt. Tårarna trängde upp i ögonvrån och hon torkade snabbt bort dem så hjälpligt som möjligt med hennes sen tidigare blöta tröjkant.
Plötsligt bestämde hon sig för att hon inte orkade mer. Hjälplöst satte hon sig ner på kajkanten och såg ner på sina fötter som nu befann sig någon meter ovanför vattenytan. Gatustenen var kall men istället för att klaga på att hon frös som hon annars alltid gjorde så fokuserade hon istället på att behålla något slags lugn och inte tappa kontrollen igen. Där satt hon, ensam, i nästan tio minuter, stirrandes mot horisonten. Till slut hördes steg bakom henne. Hon brydde sig inte om att kolla vem det var, det var säkert bara någon förbipasserande ändå som knappast skulle sätta sig ner och bra sig om henne för ett litet tag, så hon slöt sina ögon. Men istället för att gå vidare, så satte han sig bredvid henne. Hon låtsades som ingenting och fortsatte att blunda i hopp om att få främligen att gå sin väg.
"Du kom inte..". En isande känsla av kärlek, förtvivlan och åtrå skar igenom hennes rygg och hennes andning blev genast dubbelt så snabb. Hon öppnade ögonen men stirrade rakt fram, på vattnet som aldrig verkade ta slut, och solnedgången som snart spelade på sista versen. "Förlåt". Hans röst var så vacker, som en ängel hade han alltid talat, tyckte hon. Hon vände långsamt huvudet och såg in i hans djupa, blåa ögon. Hon studerade varje liten millimeter av hans ansikte. De underbara läpparna, det bruna, lite rufsiga håret som alltid såg sådär nonchalant ut, hans långa ögonfransar. Och återigen, de blåa ögonen, och när hon såg in i dem för andra gången drunknade hon i hans blick som så tydligt sa mer än tusen ord. Förlåt. Vinden tog ett stadigare grepp om luften som nu blåste kalla vindar som kysste henne iskall i nacken och hon huttrade till. Försiktigt la han armen om henne, och hans värme strålade ut genom varje liten partikel i hans kropp och gjorde henne varm. Hennes hjärta slog om möjligt nu ännu fortare och när han lutade pannan mot hennes axel så kunde hon inte kämpa emot längre. "Mitt hjärta.." sa hon samtidigt som hon förde in fingrarna i hans hår och kramade om hans huvud.
Ett lugn fyllde henne, ett varmt lugn. Som tidigare raserat på grund av kärlek, men nu byggdes upp igen. För varje dag som kom, skulle hon älska honom mer.
Han rätade på sig, tog tag i hennes hand och tittade i hennes ögon, med sina fyllda av ånger. "Jag älskar dig". Hon vände blicken mot solnedången som nu spelade på sista versen, och en liten strimma ljus som föll ner över vattnet. "I mina drömmar, finns du".


Filippa


Min söta kusin Filippa!

Ja, en bild på Filippa på tal om inget, hm.
Strax ska jag iväg till jobbet, wish me luck! Jag är så ytterst uttråkad just nu. Är trött på skolan, vi gör i princip ingenting på dagarna länge, glider endast runt och chillar känns det som haha. Nej, jag längtar verkligen till sommarlovet!


Cold

Förkyld. Sängliggandes. Uttråkad. Lökig.

Min dag! Erkänn att IM LIVIN THE DREAM RIGHT NOW!?

Nat. hehe.

Puss

punkt



Alright I admit, I am not making any sense.
Varje millimeter granskas, bedöms, godkänns?
Ett, två, tre, tagning. Fake it if you can't make it.
Min skyddande barriär av fördomar, rädsla och oro smälts likt snön en vårdag då du ser in i mina ögon, och säger att det är okej. Förevigt.

Känslan av att aldrig vara tillräcklig för något läggs som ett täcke över min skakande kropp och för för ett tag känns det nästan lättande att leka med tanken om att inte bry sig. Careface on everything. Men verkligheten stormar tillbaka till mig där jag befinner mig i min ensamhet och påminner mig om att allt är verkligt. Allt finns, allt känns. Men allt är okej, precis som det är sagt.

Sway


Tanjas hjärtlatte!

Bloggish. Idag har jag so far hunnit med en del. Matte nationella del B, tandläkaren, möte och fika med min älsklingstanja! Nu ska jag strax på balett med min käre morfar, Romeo och Julia. Sist men inte minst ska jag träffa min pojkvän, yey!

Well. Inget mer intressant att berätta idag förutom att varför ska ALLTID tandläkaren ställa frågor om ditt liv medans han/hon har tänger, sugproppar och vettefan uppkört i munnen?! Det enda dim får till svar är ju "ägtnjdfuwerifhn" typ....

PUSS !

HEYHOE



Jag idag.

Bloggen! Idag har jag solat för fulla muggar, ytterst varmt och trevligt med bikinirand måste jag säga. Såhär ser jag ut idag, efter att ha lökat ett tag först osminkad på altanen. Idag ska jag träffa min fina pojkvän Anton, sedan spela lite golf. ÅH jag har saknar golfen under vintern, äntligen är det dags att börja dra fram bagen på regelbunden basis och bege sig ut till diverse snofsiga klubbar och snoffsa sig lite ett par timmar. Jag gillar det!

Hoppas ni alla har en fin dag. PUSS

PS. Anton vafan, kan du inte kommentera på min blogg ibland också?! ;)

Live Love Laugh



Bloggen! Här är jag igen, ytterst party. Jag är ledig imorgon!! Det tog mig ca 1 dag att få in det i huvudet.. här kommer några exempel:

Ida: AHMEN vi ses imorgon då! :D
Sandra: Ida vi är lediga imorgon..

Ida: Glöm inte vår jeansshortsdag imorgon!!
Sandra: Ida, vi är lediga imorgon!

Ida: När börjar vi imorgon?!
Sandra: IDA!

Stackars min lilla sexiga jävel.. kan inte va lätt att umgås med mig.

Nu ska jag dock sova. Ha en bra natt alla! PUSSS


Strawberry Swing




Två bilder ifrån Sandras middag. Puddingen fyllde 17 år jeei! :D

Över till mer intressanta saker:
Nu har jag pluggat samhälle i några timmar.

HAHA det va intressant va? Släng upp anteckningsblocken för resten vill ni inte missa:

Jag har fått djävulskt ont i halsen! Bu!

Och det seriöst djävulska i det hela.. jag måste gå till skolan imorgon för vi har prov. Vem ligger bakom detta?! Historie-Johan?

Nej, nu ska jag duscha och rengöra min piercing *njutning*

Helgen..

.. har varit galen! :D

Dreams

Är det något jag verkligen vill göra i framtiden, så är det att gifta mig, hehe. Detta leder till (såklart) att jag som älskar att planera redan har planerat en del runt denna stora dag haha. Eller i alla fall vad jag ska ha på mig.

Det viktigaste:

- Min stackars man kommer få hosta upp ca 100.000-500.000 (beroende på karaten) för en The Tiffany Setting. Det är ringen jag alltid velat ha. Det är inte för inte som den kallas The ring och the rings. Den är perfekt helt enkelt!


like it alot.

Det näst viktigaste:

- Min klänning! Vera Wang har alltid varit en av mina favoritdesigners och hennes brudklänningar är to die for. Här kommer ett urval av vad jag skulle kunna tänka mig ha på mig av Vera.



Den sista är ju bara för underbar!

Och slutligen:

- Skorna såklart! Och här kommer inget annat än Christian Louboutin få pryda mig, haha. Dels för att den röda sulan kommer bli skitsnyggt mot allt vitt, och dels för att skorna helt enkelt alltid är grymma.



Dessa skulle sitta fint ;)


Såå, eh, nu vet ni det. *intresseklubben antecknar*


Emanuel Ungaro



Sjukt snyggt. Skolavslutning 2010?


Långhelg

Idag tog jag en fika med min fina Lisa, supermysigt! :) Sedan gjorde jag en ytterst rolig sak.. bildbevis kommer! Nu sitter jag hos min älskling. Vi har haft det mys <3

Hörs imorgon! puss

Godnatt

Godnatt bloggen!
Idag har jag sovit i typ fyra timmar när jag kom hem.. sen hjälpt Boel med den vetenskapliga rapporten samtidigt som jag försökt plugga matte. En övertrött Ida + en otroligt slö hjärna har nu reulterat i att jag sitter och skrattar för mig själv åt det här:





Hahaha den sista! "Wild cement mixer lays its eggs, befor returning to the sea" jag dör haha!

Nä hörni. Dags att sova. Er sko-o-holic behöver lugna ner sig lite.

Shine on

Några dagar sen jag skrev! Lördagen spenderades i alla fall med grillning i Peters hus på drottningholm, söndagen bestod av.... haha gud jag kommer inte ihåg. Jaja. Igår hade jag mys med min älskling och idag är jag trött. Som bara den. En snigel kanske.
Och så är det nationella imorgon, men det går förhoppningsvis mvg-bra!


Kanske det här funkar.. ?

Nya skor




Mina nya älsklingar. Hög klack, platå, leopard. So me!

Stereo Love

Hej bloggen!
Idag träffade jag som sagt Louise! Vi gick till café Coppola och åt lunch, och satt i typ en och en halv timme och pratade om allt. Det märks att vi har känt varandra hela livet, för vi kan snacka om allt verkligen! När vi var små brukade vi spendera hela våran månadspeng på pärlshopen, sen åkte vi hem till någon av oss och gjorde smycken, vi hade nämligen stora planer på att skapa ett eget smyckesmärke vid namn Hedgehog. Haha, så gulligt!
Sedan gick vi runt lite på stan, Louise köpte lite smink på Make Up Store och jag köpte lite underkläer höhö.




Hur dessa ser ut på får ni tyvär inte se haha! Bara Anton, om han har tur ;)

PUSS

Exceeder



Jag idag

Godmorgon! Tänkte bara säga att jag hade en sjukt konstig fröm inatt, vaknade av att jag höll min mobil i händerna och höll på att skicka smset "Jag har blivit kompis med *namn* :D" till min pojkvän. När jag insåg att det bara var en dröm stängde jag mobilen och undrade vad jag är för en konstig varelse, haha!

Nu ska jag in till stan. Ha en bra fredag! puss <3

Btw, bara en lektion i skolan idag på 50 minuter :D

Happy little camper

Idag har varit en ytterst mysig dag!
Kom hem efter skolan, la mig på soffan, andades ut och tänkte på vilka fina vänner jag har i skolan. Anna, Sandra, Boel, Lisa och Milenna, ni förtjänar det bästa <3
Efter en timme så smsade min fina pojkvän och ville att vi skulle åka till stan tillsammans så det gjorde vi! Vi gick i lite affärer och fikade på Coffehouse by George. Sen åkte vi till mitt favoritsolarium, Solkungen på odenplan, precis vid min pappa! Köpte solkrämen av 2a graden så huden sved efter 15 minuter i grillen men har fått en mycket finare färg nu. Ser inte längre ut som ett a4-papper, haha!
Sen jag hem, och ställde in mig på plugg. Tråkigt men sant, men är i alla fall väldigt nöjd nu. Har börjat arbeta med en vetenskaplig rapport om sexdagarskriget i Israel, och har skrivit hela resultatet iväll!

Så nu ligger jag i min säng, under mitt kära dunräcke och känner hur kroppen börjar slappna av. Imorgon ska jag träffa min otroligt fina Louise som jag saknar så mycket!



Jag och Lollo <3




Sandra Carlén

En tjej jag klickat otroligt bra med under de senaste veckorna. Är verkligen glad att jag började lära känna denna sköna tjej. Jag menar, vi hade en sjukt rolig valborg tillsammans också! Vi pratade idag, om hur vissa människor verkligen kan förvåna en med falskhet och skitsnack, och jag tycker verkligen det är helt sjukt hur vissa kan förändras. Så det var väl tur att jag lärde känna Sandra som är en rolig, galen, skön och glad tjej som är en av dom som gör skolan värd att gå till! :D


Puddingen herself ;)

Puss!

HEJ!



HEJ BLOGGEN!
Åh sexigt jag visar upp mina fina fettvalkar på bilden. Mh-mh hörni. Idag har varit ytterligare en smått värdelös dag i skolan. Företagsekonomi, inställd idrott och sedan matte. Så nu sitter jag här, trött som vanligt! Tanken var att jag skulle skriva något kul men det gick ju inte så vidare, hmm. Återkommer!


PUSS

BTW självklart köpte jag ett par skor igår! visar sen ;)

Desperatly

Jag behöver ett par nya skor. Nu. Minst 10 cm klack, platå och jävligt snygga. Kosta vad det vill kosta, men jag ska ha det nu.

Haircut


Jag och världens mest perfekta slush ice på Fridays


Jag och kära pappa

Godmorgon bloggen.
Har precis druckit upp min morgonlatte och knaprat på en av pappas hembakta crossianter! Idag är det superfint väder.. och jag ska plugga. Bah. Men får se, funderar på att ta en joggingrunda, vore väldigt skönt.

Oh juste, klippte mig i fredags. Eftersom mitt hår var otroligt långt innan så känns det superkort nu! Och jag har tydligen fått världens söderböna-frilla enligt syster, neeeeeeeeeej skit haha. Aja, det växer ut som tur är.

PUSS

Dagen efter valborg

Jag är trött!
Uppdatering kommer när jag blivit människa igen.

RSS 2.0