Blair?




Idag på Fannys fest kör jag på en lite Blair Waldrof-inspirerad look med lockigt hår, diadem och preppy kläder. Är det någons garderob jag vill ha så är det nog hennes, jag älskar hennes lite engelsk/preppy stil, det är så jag, även om jag gillar att göra det lite mer "rockigt" ibland med stora halsband, nitar och sånt.

Hoppas ni alla har en bra fredagskväll, I plan to ;)

PUSS!

Relapse

Idag fick jag det största ha-begäret någonsin efter ostbågar.. gross! Men jag köpte det i alla fall och la mig och tittade på Gossip Girl, mys! Så nu är klockan fem och jag har inte ens bestämt vad jag ska ha på mig ikväll, då det blir partey hos min fina Fanny. Sååå nu tänkte jag styra upp mig lite, annars blir det illa.

Måste bara säga en sak:




Ed Westwick är världens snyggaste kille. Jagdörjagdörjagdööööör. Jag börjar gråta av tanken på att han inte ens bor i sverige?! Han är så sjukt.snygg, och nu känner jag mig som någon hysterisk 13-årig tjej men såg jag den här killen på gatan skulle jag troligtvis försöka kidnappa honom! åååååååååH!

VIsning

Städar och packar. Imorgon är det visning i mammas hus här i Bromsten! Och inom de närmsta månaderna kommer jag att flytta permanent till pappa på odenplan medans systern flyttar till mammas nya place i Bromma. Nej, det är ingen familje-tvist, det är bara jag och systern som inte orkar flytta runt varannan vecka! :)

Nu ska jag fortsätta... yey.. elleeeer?

Trött chey

Jag har sovit typ 9 timmar de två senaste dygnen, så sjukt trött! Som jag sa typ 134765 gånger idag, mitt huvud känns seriöst som en DEGKLUMP! Jag hade till och med problem att förstå matten, och jag brukar alltid förstå (ärvt pappas mattehuvud, phew).

Igår kom Gustav hit i alla fall och tittade på solsidan med mig, mys! Jag säger bara: Escados. hahhaha! Imorgon blir det en lektion, sen ska jag, My och Monir åka och intervjua en delägare i Sandström AB inför våran nulägesrapport av deras företag, kult. Sen ska jag fika med Victor och sen blir det kör! wihi. PUSS


Dj got us falling in love



Gråland och jag nu hihihehhoh. Gråland är som den absolut jobbigaste tjej du kan tänka dig. Vill ha ALLAS uppmärksamhet 24/7, och får han inte detta så hoppar han upp i folks knän, slickar dom på kinderna och trycker sin lilla kropp mot en själv. Med andra ord - precis som en brud i rejält behov av uppmärksamhet. Haahaa.

Weekend

Varför går helgen alltid så fort? Men den har varit sjukt bra i alla fall! Startade den med att fika med söta Patricia på Mocco efter skolan, det var supermys, den bruden är så sjukt söt! Sedan åkte jag hem till Lisa, vi gick och köpte godis och cola och tittade på gossip girl hela natten och pratade om allt. I lördags spenderade jag och Lisa morgonen med en stor frukost, och sedan åkte jag hem till en kompis med några andra. Vi gjorde lunch tillsammans och hade det allmänt mys. Sen åkte jag hem till mamma och duschade snabbt och bytte om innan jag och My åkte hem till söta Martina som hade 19-årsmiddag! Det var supergott och mysigt och sen åkte vi vidare på fest hos Richard som var sjukt trevligt. Klockan halv fyra ungefär så kom jag, Martina, Mathilda och Richard hem till Mathilda där Cissi redan befann sig, och så satt vi uppe och drack bubbel och pratade till klockan sju ungefär, innan alla föll ihop och somnade. Och nu är jag hemma och inväntar SOLSIDAN! taaaggaaad!

Hur har eran helg varit? PUSS

Thank God for friends

Min blogg sänder ut sjukt mycket emo just nu. Jag har verkligen mina anledningar. Mitt hjärta känns ungefär som en sten. Jag läser mitt kärlekstal om kärlekens baksidor om och om igen. Insuper varje ord jag skrivit. Det är så sant. Kommer jag någonsin lita på någon fullt ut igen?



Imorgon blir jag glad igen! Då ska jag fika med söta Patricia och sen ha myskväll med min Lisa! <3

Hur tänkte du nu?

Precis lämnat in genetik-arbetet på fronter, skönt. Har även hunnit med ett långt samtal med fina My. Jag fick reda på en sak idag som har lagt sig som en gigantisk klump i magen. Vetskapen om vad jag nyss fått reda på gör mig ledsen och svag.. jag blir besviken på hela mänskligheten och på allt som kallas kärlek. Jag vill göra som Ferdinands matador och slita mitt hår. Jag vill göra som Forrest Gump och springa tills jag inte orkar längre utan faller raklång på marken.

Idag sjönk du till botten. Idag försvann du för evigt från min karta. Idag blev du luft för mig.


Shape up





Just nu vill jag vara 20 år, och studera i London eller LA. Jag vill tappa andan av förväntan på min framtid. Jag vill vara kär. Och jag tycker det är sjukt irriterande med alla som ska "checka in" överallt på facebook! morr

Love

Höll mitt tal om kärlek idag och det gick bra! Efteråt kom flera fram och sa att det varit ett jättebra tal som berört dem.. blev så glad! Att kunna förmedla känslor på ett så starkt sett att folk verkligen blir berörda är något jag verkligen är glad att kunna göra.

Nu kom jag nyligen hem. Ska plugga lite (kuul chey)! Imorgon ska jag träffa Patricia, lär bli mys!

PUSS

Nejmen

Nej, orka hörni! Orkaorkaorka känslor. Nu ska jag upp om sju timmar för att åka till skolan och hålla ett tal om kärlek. Jag älskar att prata inför klassen men just inför detta känns det lite nervöst.. talet är lite halvbyggt på några inlägg ifrån bloggen, alltså kommer jag stå och säga ord jag skrivit här i ren frustration, wah!

Nu måste jag verkligen sova. Det går bra nu. På alla plan utom ETT. Sjuuuukt irriterande.


morr

Does the person you like like you back?

Hahah jag vet inte :'(

How are you and the last boy you kissed?

Mehehe. (oklart svar)

What makes you more pissy: cocky guys or cocky girls?

Säger som Sandra: Kaxiga brudar! Finns inget värre!

Do you have a friend that is a complete and total flirt around everyone?

Sandra Carlén? ;) morr!

Do you think your last ex deserves to die?

Haha, nej! Fast han var elak!

Would you be mad if your best friend dated the person you liked?

Men självklart!

When did you last cry, and what was the reason?

Någon dag sen, därför att kärlek är svårt

Have you made a mistake in the past week?

Nä-e ;)

What’s running through your mind right now?

Vad jag ska gå för högskola/university och min framtid. Stress!

Will you be in a relationship in 4 months?

Det vore mys

Do you think you can last in a relationship for six months?

Ja, har bara haft långa förhållanden

Do you think two people can last forever?

Ja :')

Are there certain things that can’t be joked about with you?

Jaa.. jag gillar inte när folk jag inte känner ska skämta om att jag är kort, eller mitt utseénde, där tar jag åt mig av allt. hehe.

When will you next see the person you like?

Jag vet inte, snart hoppas jag?

Who knows you the best?

Min syster, Fanny, Johanna, Louise, Gabbi, My, Rebecka, Filippa, Lisa, Tanja <3

When was the last time you pretended to be happy or tried to hide your emotions?

Oj, nån gång varje dag i alla fall

Have you ever kissed someone that was high?

Haha, nej inte vad jag vet

Anyone from your past ever come to mind often?

Ja

Is there someone who meant a lot to you at one point and aren’t around much?

Ja, jag skulle vilja ha mer tid till mina fina vänner

When was the last time you completely broke down?

Någon månad sen

Is there a specific moment you can replay in your mind perfectly?

Ganska många

What are you currently listening to?

Ingenting mihi

Think back six months ago, were you single?

Nej!

What do you carry with you at all times?

iphone, 8 hour cream, accesskort, kalender, plånbok

True love or 1 billion bucks?

True love!

Last person you told a secret to?

Towe

Is there someone that makes you happy every time you speak with them?

Alla mina vänner! <3

I bet you miss somebody right now don’t you?

Ja det gör jag mihi


My feelings for you

Sitter galet taggad och inväntar min skjuts till årets första golfträning! Som jag har längtat! Det är nästan så jag funderar på om jag inte är pensionär egentligen?

Idag har jag haft prov som gick jättebra, tack vare allt mitt pluggande. Så det känns skönt! Nu i helgen måste jag dock plugga mer och skriva ett tal, om kärlek. Men av den anledning att jag älskar att prata och skriva så tror jag det kommer gå bra. Och imorgon är det bara skola mellan 08.30-12.20, väldigt skönt. Sedan ska jag träffa Lisa, Richard och Rasmus!

'
Taggad tjej!

'
På tal om inget.. här får ni en bild från nyår!

In the dark

Hej bloggen! Nu har jag pluggat i TIMMAR inför provet imorgon. Huvudet bubblar över av information och fakta om associationsrätt. Men det är bra. Vill man lyckas så kan man!

Idag ställdes mitt barnvaktsjobb in i sista minut då barnen var sjuka så istället begav jag mig till Onsdagsfikan med MUF. Det var mycket mysigt och roligt att träffa alla mina fina vänner efter julen igen.

Har inget roligare att säga för tillfället förutom att helgen kommer bli sjukt bra!



Lite äldre bild på mig. Random!

Skolstart

Har inte bloggat något sen jag kom hem från åre i förrgår. Men gårdagen spenderades på Le Café i sturegallerian med Lisa för prat om allt och planer inför helgen! Idag var det den första skoldagen som turligt nog bara var mellan 09.20-13.50. Efter skolan drog jag och söta Towe från andra juridikklassen till Mocco och satt och pluggade i flera timmar.. fast det blev en del prat också, eftersom vi båda har svårt för att inte prata haha! I helgen blir det även sushimiddag på East med henne, mys!

Nu har jag varit hemma ett tag och pluggat vidare.. har prov på torsdag, kult!!

Nej nu la sig Gråland på min ena arm. Mina katter är seriöst beroende av mys, dom är som plåster på en hela tiden.. aaw.


sööööööt!

Åre

Nu drar jag iväg till Åre fram tills skolstart, så lär inte bli så mycket update. Vi hörs senare bloggisar!


Alperna  påsken 2010

chai



Ligger i sängen med en chailatte och tänker lite. Vet ni vad? Jag är en så otrolig förhållandemänniska. Jag har varit singel i ett par månader nu och jag känner mig redan trött på singellivet. Visst är det skönt att vara "fri" och kunna göra vad jag vill när jag vill, men det slår inte känslan av att älska någon och vara älskad tillbaka. Det är inte ens nära.

Idag var jag i alla fall på stan med söta Martina och hennes söta vän Filippa! Vi gick och kollade runt lite och fikade och pratade på Waynes väldigt länge. Man kan väl säga att vi hade en del att prata om! Sedan åkte jag till Duvbo där min Fanny befann sig, och även Amanda. Vi gjorde chokladbollar, grönsaker med dip och tomatsoppa (random mix men det gillas!) och satte oss och tittade på New York I love you... den sög så det hela slutade med att alla bara låg i soffan och skrattade åt allt. Det var mys!

Nu ska jag sova. Sweet dreams

Nyårslöfte

Hey bloggisar! Sitter och äter skumtomtar.. gött. Ska strax gå mot bussen och åka in till stan för att fika med söta Martina och hennes vän Filippa! Känner att min blogg har blivit värsta hormon-krypinet eller nått, jag har typ bara bloggat när jag varit på extremt skriva-av-mig-humör.. det bör det bli ändring på!

Nej nu ska jag springa. Btw, nyårslöfte 2011:



Aldrig mer ha en prickig BH under ett vitt linne, vad tänkte jag på?!?

they will always act the same



Det är så jobbigt egentligen. Att inte nöja sig med bara beröring. Att ingenting spelar någorn västentlig roll fören du får bekräftat att du är älskad, någon gillar dig, någon tänker lite extra på just dig varje minut. Det spelar ingen roll hur många som säger till dig att "du är så himla snygg", för du är inte riktigt snygg fören han går in i rummet och får det att kännas som att du är den enda existerande människan på platsen genom bara en blick.


Galet

Nyårsaftonen var galen! Mer behöver inte sägas. Istället för att göra en årsresumé eller något i den stilen får ni en liten lista.


Har du gjort något i år som du aldrig gjort förut?
Ja det har jag! Gjort slut med någon face to face, kört bil, gått i djupsnö med bara klackskor, åkt utomlands utan föräldrar (tihiih busi tjej) och en massa annat.

Har du några nyårslöften?
Resa så mycket jag kan, plugga mindre för det kommer gå bra ändå (min lärare bad mig ha detta som löfte.. geek), investera mer pengar i aktier, lära mig att jag inte behöver vara trevlig mot alla!

Vilka länder besökte du?
Tyskland, Österrike (alperna), England (London) och Turkiet

Vad var din största framgång 2010?
Att jag gick ut ettan i Östra Real med 3 VG och resten MVG. Det tycker jag var riktigt bra presterat med tanke på all press jag hade på mig med nyskilda föräldrar och en del annat. Sjukt nöjd!

Största misstaget?
Lita för mycket på vissa människor


Den bästa nya personen du träffade?
Oj vad svårt! Jag har träffat så sjukt många nya människor men jag måste nog nämna alla otroligt fina människor inom MUF. Jag <3 er!


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare! 2010 hade sina ups and downs med de sista månaderna på detta år har varit riktigt bra och alla resor och nya minnen har gjort mig happy

Vad önskar du att du gjort mer?
Träffat mina vänner och umgåtts med min fina familj. Men jag har lärt mig läxan om att det är aldrig värt att försumma sina vänner och sin familj för en killes skull!

Vad spenderade du mest pengar på?
Skor tror jag nog. Eller allt som har med yta att göra. Kläder, smink, smycken.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja! Allt som har hänt har gjort mig glad på något sätt. Jag trivs så bra med mig själv och mitt liv just nu. Jag har underbara föräldrar, en syster som jag älskar över allt annat (lillebror med tihi) och galet fina vänner som jag gör allt för. Jag är inte perfekt, men jag gör allt så bra som jag bara kan!

 

 

Jag och fina Lisa igår innan nyårsmiddagen.


RSS 2.0