Poof

För tillfället känner jag mig lite oinspirerad ang. denna blogg. Designen kommer fixas inom en snar framtid och då kan jag garantera att det blir massor med tankar från mitt håll!

Just nu står jag i köket hos mamma med en knasigt varm kopp te. Helgen har varit rolig, galen, fnittrig, mysig, lovely och fest! Sånt händer när man har underbara vänner + underbar poof till pojkvän är jag rädd, tihi!

Fredagen spenderades hos My då vi skvallrade, åt cheeseballz, drack cola, kollade på skräckfilm och O.C tills vi halvsov i soffan och vinglade in i Myrans rum av trötthet, haha partypinglor ohja!

Lördagen började hos Myran där vi hade lite mini-spa och chillade tills det att Anton & Alex kom och så hade vi middag med min och Myrans perfekta efterrätt (vitchokladkräm och frukter) på slutet, sedan ruschade vi till bussen och vidare till Ellens fest på söder!

Idag (söndag) så vaknade jag hos min älskling av att min hals kändes död. Så nu sitter jag här med min kopp te och känner mig lite allmänt party.

Vardågod; ögongodis ifrån Christian Louboutin. Jag har nämligen en obotlig passion för skor, hehe, lite orginellt för en tjej sådär! But still, I like it freakin' much. Och dessa älsklingar är ju bara to die for. ÅH!



Puss Ida!

Going to dreamland


Förlåt för alla kassa webcam-bilder men min systemkamera är för tillfället hos min poof Anton.

Nu sitter jag i sängen, ska bara dutta lite ansiktskräm i ansiktet (tro det eller ej) och sedan luta huvudet mot kudden och njuta av min reserv-pojkväns sällskap, Sten. Och ja, han är ett gosedjur haha!

Egentligen när jag tänker efter, varför döper jag ett gosedjur till Sten?!

Några kvällstankar för att rensa huvudet:

Heter det ansiktskräm eller ansisktlotion, eller varför inte ansiktscreme?

varför funkar firefox bättre än Internet Explorer?

Kommer verkligen Kissie operera brösten? Och varför till D?! Jag har D i kupa, stort är det inte.

jag undrar varför jag och mina vänner döper varandra till djur? Räkan, Myran och Birdie.. och varför blev jag Birdie? Räkan, jag kräver ett svar! Tss.

Som ni märker fylls mitt huvud just nu av ytterst intelektuella och socialt intressanta tankar. Host.


GODNATT!

Life goes on



Idag när jag kom hem till mami låg ett litet paket med en gullig neccesär ifrån Rice i till mig! :) Tack mamma!

Kvällens planer är ändrade.. Anton kunde inte komma hit (buuu på det!) så ska ta ett långt, lååångt bad istället och lägga mig i tid. Imorgon ringer väckarklockan 6 i vanlig ordning.

Föressten, jag har ätit p-piller i ca 8 månader nu, men har på senaste tiden börjat känna att jag blir jättearg/ledsen över småsaker, som idag när Anton ringde och sa att han behövde passa sin lillebror och inte kunde komma, då blev jag superledsen! Eller i förrgår morse när jag vaknade hos Anton och inte kunde hitta min cocealer i min sminkväska, min syster hade alltså lånat den, då blev jag överdrivet arg och drog iväg ett argt sms till henne på en gång och sen tjurade jag över det hela morgonen (?). Och nej, jag har inte pms! Tror ni detta kan ha med mina p-piller att göra?
Haha, eller så är jag helt enkelt konstig!

Happy



Jag känner mig på strålande bra humör.
Provet idag gick bra, check!
Jag har precis ätit kladdkaka, check!
Jag ser fram emot helgen, check!
Ikväll ska min Anton sova hos mig, check!

Nu ska jag åka till mami. Harebrahej!

Tandläkarbesök

Hej bloggen!
Kom precis hem, skakis efter ytterligare ett tandläkarbesök. Denna gången var det min tandläkares assistent som skulle fixa med min tandställning. Hon skulle byta ut ett fäste, och resultatet blev att hon fick göra om det tre gånger. Aj som satan! Ena gången tappade hon fästet, sen satte hon det snett och fick göra om hela proceduren att ta bort det osv.
Nej, glad att det är över! Idag ska jag flytta över till mamma.

här skulle det läggas in en bild på mig men nej, today is not my day på den fronten haha! Eller i alla fall inte just nu.

Ha det bra

Rätt eller fel?



Sånt här tycker jag är intressant..
Okej, Mona Sahlin har fått en väska i födelsedagspresent. En klarröd Louis Vuitton Antigua Cabas för ca. 6.000 kronor. Tydligen är detta helt sjukt och Mona Sahlin har gjort bort sig sååå fruktansväääärt mycket!
Jag känner såhär.. ursäkta?
För det första:
Väskan var en 50-års present. Säg någon kvinna i detta land som skulle säga "åh, tack men nej tack" till en LV-väska som en vännina köpt? Dels för att det är en underbar väska och dels för att det hör till vanligt hyfs att ta emot presenter.
För det andra: Visst, väskans pris må ligga runt 6.000 kronor, men att ställa till med så här stort "ståhej" för en väska för 6.000 kronor känns lite överdrivet när det finns t.ex. Hermés Birkin Bag för ca 13 gånger priset, alltså 78.000 kronor, och dessa väskor inhandlas friskt av många kvinnor. Så när Mona får en väska för 6.000 kronor, så snälla jantelags-sverige, face the fact, It's not that much of a big deal.
För det tredje: Ja, jag vet att Mona är ju ansiktet utåt för Socialdemokraterna och hon borde stå på "arbetarklassens" sida och därför enligt vissa hålla sig till lågprisbutiker. Men har ni tänkt på att Mona också är en väldigt hårt arbetande kvinna? Hon förtjänar sin lön och hon förtjänar definitivt en Louis Vuitton.

Så Mona, även om jag inte håller med dina politiska åsikter så är jag på din sida i denna debatt. Om diamanter är en kvinnas bästa vän så är handväskan kvinnans bästa hjälpmedel. You deserve it.

Nyttan med kon


Kon är ett husdjur... Men den finns också utanför huset. Och den lever ofta på landet, men den kommer också in till staden, men bara när den skall dö. Men det bestämmer den inte själv.

Kon har sju sidor... Den översta sidan - Den nedersta sidan - Den främre... Visa mer
sidan - Den bakre sidan - Den ena sidan - Den andra sidan- Och den invändiga sidan.

På den främsta sidan sitter huvudet... Och det är för att hornen skall ha något att sitta fast på. Hornen är av horn och dom är bara till prydnad. Dom kan inte röra på sig, men det kan öronen. Dom sitter på sidan av hornen. Kon har två hål framme i huvudet. Dom kallas ko-ögon. Kons mun kalles mule. Det är nog för att den säger mu.

På den bakersta sidan sitter svansen... Den använder den för att jaga bort flugor med, så att dom inte ramlar ned i mjölken och drunknar.

På den översta sidan - Och den ena sidan - Och den andra sidan, är det bara hår... Det heter ko-hår och har alltid samma färg som kon.
Färgen på kon heter kulör.

Den nedersta sidan är den viktigaste för där hänger mjölken. Och när
mjölkerskan öppnar kranarna så rinner mjölken ut. När det åskar så blir
mjölken sur... men hur den blir det har jag inte lärt mig ännu. Kon har fyra ben... Dom heter ko-ben. Dom kan också användas till att dra ut spikar med. Kon äter inte så mycket, men när den gör det äter den alltid två gånger. Dom feta korna ger helmjölk. När kon är dålig i magen ger den ost. I osten är det hål. Men hur den gör hålen har jag inte heller lärt mig ännu.

Kon har gott luktsinne... Vi kan känna lukten av den på långt håll. Kons
valpar heter kalvar. Kalvens pappa heter tjur, och det gör kons man också. Tjuren ger inte mjölk och är därför inte ett däggdjur.

Den som kommer och hämtar kon när den blir gammal heter ko-fångare. Den
sitter ofta framme på bilar. Så blir kon slaktad, man häller mjölken i
tetror som vi kan köpa i affären. Kons fyra ben skickas till
snickaren. Det kallas återanvändning.

Som man kan se är kon ett nyttigt djur. Och därför gillar jag kon väldigt mycket.


Av Oskar 8 år, Uppsala

Hittad på google. LOVE IT HAHAH

Listen up

Kära, kära människor. Det onödigast som finns är nog att vara bitter på sin blogg och "hinta" till någon/några att de är minsann inge bra, genom att skriva massa skit som någon läser och förstår att de är menat till dem.

NEJ, kom igen förfan! Lev ditt liv, var glad, överasska dig själv genom att verkligen LEVA, istället för att leva för att klanka ner på andra, älska istället för att hata och ENJOY LIFE, och om du inte kan det idag, MAKE THE BEST OUT OF YOUR SITUATION. Ät en god pizza och dröm om morgondagen istället.

Peace out.

Tisdag

Hej!
Idag är det tisdag och min klass skulle ut o simma på GIH, "Ne-he-heeej tack" sa typ hela klassen och sjukanmälde sig, haha! Idag har jag gjort följande;

- Skrivit klart samhällsuppgiften
- Städat mitt rum
- Dushat

Funderar på att rensa i garderoben. Har way too much clothes och ändå är det bara hälften av allt jag har! resten är hos pappa. Haha, sjukt.


Här kommer mina tips på hur du doftar underbart:

Börja i duschen med denna: Strawberry bodyscrub ifrån The Body Shop


Smörj efter det in dig med den här: Strawberry/rapsberry bodylotion ifrån Sephora
Hittade ingen vidare bar bild men här ser ni hur förpackningarna ser ut i alla fall!


Använd sedan alla möjliga olika produkter ifrån Lee Stafford i ditt hår, själv använder jag Wake up call, Shine head och Poker straight


Sist men inte minst sprutar jag varje dag Viva la Vida ifrån Juicy Coutore på mina handleder, på halsen och håret.




KLART! :)

Nu ska jag göra i ordning mig för att åka till Östra Reals öppet hus och prata med nior, hih :)

Evas Underkläder

Jag har ganska svårt att hita söta BHar i min storlek (70D), men idag hittade jag evasunderklader.se, galet fina underkläder, och det bästa är att de finns i ALLA storlekar.. åh. (mammis, pappis, läser ni detta? ;))










Haha, funtar på att beställa den här bikinin (not), mamma skulle få FLIPP! (och så är den väldigt,väldigt ful)


Puss

If I could dream, I would dream about you




Hej bloggen!
Sitter hemma och fryser, as usual! Ser inte min arm onaturligt stor ut på bilderna? HM?
I alla fall, har inga läxor eller någonting idag så sitter och har tråkigt. Ska nog ta ett långt, varmt bad för att bli lite varm! Har druckit te, utan resultat.

Sedan vill jag träffa my love, Anton Fagerberg <3 Åhh kom hit nu din poof. Imorse när jag vaknade bredvid honom kände jag mig så GLAD! Det var en härlig känsla.
Ha en bra kväll alla! puss

Om jag varit My skulle jag dragit en "naaaj"

Playahead, I fucking hate it. Radera hela skiten tack innan jag bestämmer mig för att bli nunna i Thailand

Lovely days

Hej bloggen!

Klockan är väl kanske lite väl mycket, men whatever. Har haft några underbara dagar då jag och min älskling har umgåtts och myst en massa! <3 Älskar honom så mycket. Och det ni, det ät riktigt mycket.

Imorgon åker jag till Tyskland i tre nätter, ska bli kul, även om jag såklart kommer sakna min poof mycketmycket. Iiih.

Puss

On the beach




Haha herregud, mitt hår växer och blir tjockare varje dag! Jag älskar det!

God kväll bloggisar!
Ikväll lutade det egentligen åt feeest med Myran och Beckis, men när jag efter typ 3 timmar på ikea kom hem så landade jag på sängen och vägrar stiga upp! haha, pensionärsvarning. Nu har jag i alla fall gardiner, nytt sängöverkast och två fina orkidéer i mitt fönster + lite annat, nice! Ska väl fota och visa er nån gång, vi har ju precis flyttat så fixar i mitt rum för fullt.

Nu ska jag och mamma titta på film med fyra (!) Ben&jerrys. Och imorgon sent så kommer Anton hem, äntligen! haha :D


2lax10



2010 hörrni. Jag ser så fram emot detta år, allt jag ska lyckas med, allt som ska få mig att skratta, alla vänner jag ska leva livet med och min fina pojkvän som jag ska bomba med pussar när han kommer hem den 3e!

2009 var ett bra år, och ett dåligt år. Jag har aldrig känt mig så lycklig som under 2009 men heller aldrig känt mig så ledsen som under 2009. Så man kan väl säga att 2009 har varit lite som en berg-och-dalbana.
Förra året den 27 mars träffade jag min pojkvän för första gången, en kväll som alltid kommer vara värd att minnas. I april åkte jag på en helt otroligt rolig resa till Barcelona med min syster, mamma och mina två äldsta bästa vänner Fanny och Filippa plus deras mamma. I maj reste jag och min dåvarande klass till Tyskland och spenderade några galna dagar i Berlin. Under sommarlovet besökte jag först Göteborg tillsammans med Anton och firade midsommar med hans släkt där, vilket var otroligt mysigt. Jag var även på Gotland, Öland, landstället i Djupfors och i sundsvalls skärgård. I Augusti började jag på Östra Reals gymnasium och klickade dirket med mina underbaringar i klass Ju1b. I september fyllde jag 16 år och livet var på topp. I oktober däremot förändrades allt drastiskt och jag spenderade mesta tiden med att deppa, t.ex. låg jag hela höstlovet i min säng och lyssnade på coldplay. Jag tog mig dock igenom allt med hjälp av mina underbara vänner och senare, Anton. Sen dess har allt rullat på och jag känner hur jag börjar lära mig att stå på mig ännu mer, och möta mina egna problem istället för att förneka dem, vilket har fått mig att må mycket bättre. Jag har känt mig gladare för varje dag.

Nyåret i förrgår föressten! Var på en grym nyårsfest med härliga personer. Det enda som saknades var väl älsklingen min haha ;). Klockan halv tre tog jag en taxi hem och la mig på en gång, bara för att vakna halv två nästa morgon. Så känner mig inte ett dugg trött just nu.

Just nu känner jag mig väldigt sur, av en anledning som troligtvis stavas pms. Stör mig på exakt allt, perfektionist som jag är. T.ex. så har jag fortfarande inte satt upp min lampa så den står på golvet, ååh!, det står fortfarande en tom kartong i mitt rum (precis flyttat), en colaflaska står på skrivbordet (den ska vara i soporna!), min blomma har vissnat!
Den enda som skulle kunna få mig att sluta vara irriterad är Anton, men han är i Tyskland och tanken på det irriterar också! haha, jag är konstig. Nu måste jag sova. PUSS


RSS 2.0