Nyårsafton

Idag är det NYÅRSAFTON! Middag på Ciao Ciao med sina Lisa, Sandra och Sandra (ja, två Sandror) och sedan fest på Lidingö. Det kommer bli sjukt awesome!

Vi hörs imorgon kära vänner, love!

mmmmmmh



sandra blir lite het på sånt här

rubrik

Hejsan! Igår var en mys dag. Vandrade från Skarpö till Waxholm med Lisa och åt lunch på ett mysigt café och kollade på lite fina kläder. Sedan tog vi bussen tillbaka till Stockholm och jag skyndade mig hem till Odenplan för att hinna duscha och fixa mig lite inför Nicoles födelsedagsmiddag, som var supertrevlig! Kul att träffa folk ifrån skolan och även Sandra som blivit bonde och flyttat till Karlskrona, mycket saknad tjej. Vi åt asiatisk buffé i säkert två timmar innan jag och Sandra rullade hem till mig, dit även Agnes kom och så åkte vi iväg för att hitta på lite roliga saker, heheh.

Idag ska jag träffa fina Gabriella!


mmh skor. i brist på bättre bild.


yey

Gjorde stan med söta Sandra! Blev en underbar plåbok ifrån Sonia Rykiel på NK (ej rea), galet söt korsett ifrån H&M (ej rea) och en skitsnygg body och en kjol ifrån monki (reaaa). Så jag är mycket nöjd.

Nu ska jag packa ihop lite saker och bege mig ut till Vaxholm, myspys.



Ny plånbok, 1600 kr. Men kan även användas som vapen så det var det värt!

amazed

Kanske ska berätta lite vad jag gjort de senaste dagarna! Igår träffade jag Gustav lite på stan, han skulle byta några julklappar och lite sånt, mys. Sedan åkte jag hem och så kom underbara Fanny över! Vi pratade om allt, lyssnade på musik, gjorde mojitos och såg på film. En riktigt mysig kväll med andra ord. Idag åkte jag och Fanny in till NK för att kolla på en ny väska till mig. Gick runt länge innan jag hittade en perfekt på Karen Millen. Kärlek vid första ögonkastet, så jag är riktigt glaaad över den! Sedan åkte vi till Fanny och mös med pepparkakor med ädelost innan vi begav oss till mamma som fyller år idag (eller okej igår blir det nu), I love you mami! Sen åkte jag hem till pappa på Odenplan. Köpte cola. Det är skönt att vara ensam ibland men ändå inte. Jag är en sån som gärna har människor runt mig hela tiden. Jag vill inte lämnas ensam med mina tankar, även fast det är rätt behagligt. Som nu. Ligger med en värmekudde på magen, det är rätt mys.

Imorgon ska jag möta upp fina Sandra på stan och kolla lite på rean innan jag ska åka ut till Vaxholm och till min älskade Lisa som har landställe där. Ska bli så mys!

Nu ska jag sova. Goodnight people.





Amanda



Tack! Dock känner jag att jag måste påpeka att Amanda är min lillasyster. Japp, hon är en liten plutti på 16 år, haha.



Lillebror, jag och lillasyster i Turkiet i somras.

Love is friendship set on fire



And I am helpless sometimes
Wishing's just no good

Fanny




Mys kväll igår med min bästa Fanny. Love till den flickan!

Godmorgon

Jag vaknade klockan ett idag. ETT. Då har man ju sovit bort typ hela dagen?! Fick ångest, gick upp och duschde, och nu sitter jag här.

Satt och pratade med min fina syssling Matilda igår. Hon behövde lite hjälp med en viss kille, gulligt! Egentligen behöver jag hjälp jag med, tror jag. Jag vet inte. Orkar man med det? Kanske är det bara bäst att gå och köpa den där väskan jag fick pengar till i julklapp och nöja sig med matriell kärlek, det kan kanske funka? Min kära fröken Högkil, är du på?

Annars kan jag alternativt bli nunna, så slipper man allt och han hänge sig till gud (?) och svarta kåpor. Sweet.


någon dag sen

It's gonna get better



Sånt här gör mig glad. Jag älskar dig Johanna!

Att skriva gör mig så lättad och glad. Att få ner en känsla på papper eller att knappra ner den på en dator gör den mer värdslig. Finns den på papper är den okej. Den existerar. Någon annan känner den säkert också, alltså är jag inte ensam om allt, hoppas jag.


Juldagen




Idag satte jag på mig mitt nya, sjukt snygga halsband som jag fick av min älskade syster igår. Nu bär det av till farmor och farfar för jul nummer 2 med mer julbord och jultomte. Mys.

Dance

Natten efter julafton. Kan som vanligt inte sova på grund av att jag alltid ligger och tänker för mycket. Kärlek hörrni. Vad ska vi göra åt den? Den bara finns där. Bubblar. Irriterar. "snälla, igen? Jag orkar inte bli sårad". Den kommer när man minst anar det som en liten partikel som till en början bara gror i magen och får dig att le fånigt så fort han smsar, men sedan växer den i takt med hjärtslagen, och även om du inte vill, inte orkar, för vem har sagt att det kommer funka egentligen? så är du där igen. Med ett hopplöst hjärta som inte gör annat än faller, faller, faller.

Hur gör man då? Finns det ingen off-knapp? "Nej, jag kan inte gilla honom, det är redan dödsdömt *klick*" och så var bubblet borta. Tänk om det vore så lätt?

Vi människor ska alltid se oss som den starkaste individen på hela jorden, men jag skulle säga att vi är bland de svagaste. Vi blir kära, oroar oss, känner en massa känslor, gråter, skrattar, känner vemod, ånger och lycka. Vi spelar mycket på impuls och hjärta, och inte på hjärna som de flesta andra djuren på jorden gör. Vi är sårbara. Det du gjorde mot mig kommer föralltid lämna ett skrapsår på mitt hjärta, som påminnelse över hur ont det gör att älska och att lita på någon.

Kanske är jag kär i kärleken. Kär i tanken på att älska någon förevigt, om det går. Men i så fall låter jag det vara så. Love makes the world go round som någon klok person sa. För kärlek är vackert.



Joseph Gordon-Levitt





Wish I was dead Pt. 2 - Shout Out Louds

Klädsel
Vad har du på dig idag:
Ligger fortfarande i sängen.. hehe
Vad använder du just nu för skor: Varierar mellan Uggs (bara för att det är varmt), knähöga stövlar ifrån Friis&Co och mina Hunterstövlar med varma sockor i.
Favoritfärg på kläder: Nu när det är vinter gillar jag mörka färger. Eller i och för sig har jag alltid gillat svart.. kul chey!
Senaste person som
Sov i din säng:
Oscar hahah
Du pratade med: Min syster
Du delade en drink med: Fannyyy
Du gick på bio med: Simon
Du gick på stan med: Gustav
Skällde på dig: Oj, ingen aning. Jag brukar sköta mig ;)

Senaste
Låt du hörde:
Wish I was dead Pt.2 - Shout Out Louds
Film du såg: Little Miss Sunshine.. naaw!
Mat du åt: En jättegod chokladkaka hos Sara
Kram: Sara!
Puss: Det vill ni allt veta va?
Känslan: Åh jag vet inte! Jag översvämmas av känslor just nu.
Ilska: Oj... jag blir typ aldrig riktigt arg
Resa: Turkiet med familjen + Anton
Glädje: Imorgon är det juulaftoon!
Dröm: Men åh, jag drömmer alltid så skulla, psykadeliska drömmar. Senast om att alla mina skor hade blivit för stora... *mardröm*
Boken du läste: "Hungerflickan".. sjukt bra!
Personen du träffade: Sara
Personen du pratade i telefon med: Mamma
Personen du fick sms av: Jacob... hahhah
Gången du åt en 7-eleven korv: Uuuuusch jag gillar icke korv som rullat runt på en rullgrill i typ ett dygn.
Gången du var utomhus: Igår
Gången du sov: Inatt?
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Oj.. min födelsedag den 6e september. På Fonduboden, gott!
Saken du köpte:
Underkläder på topshop

Om dig

Namn: Ida
Ålder: 17
Smeknamn: Idis, galningen
Syskon: lillebror och lillasyster
Sysselsättning: Studerar, shoppar skor, spelar golf, är med underbara vänner, festar, håller på med aktier.. random.
Bra egenskaper: bryr mig alltid överdrivet mycket om andra, hehe.
Dåliga egenskaper: SJUKT lättirriterad när jag har pms. Om nån i klassen vill låna en penna då så MORRRRR.
Linje/klass: Sam/juridik, Ju9b på Östra Real
Hårfärg: Brun
Ögonfärg: Bruna
Skostorlek: 37.. ibland 36



Så högt jag kan nå

Gårdagskvällen spenderades hos Fanny och Filippa.. julgranspyntning, lussebullar och 500 days of Summer. Galet bra film.. snyft.

Nu ska jag strax bege mig till Finnboda Hamn till min älskade moster Sara. Myspys.

Och snart är det jul! Taggaaaaaa!


Love struck Romeo

Lyssnar på the killers och tänker alldeles för mycket som vanligt. Igår var jag på en mycket mysig middag på Rice med finaste Lisa och flera söta tjejer. Perfekt sätt att fira Lisa och jullov!

Idag ska jag träffa Martina, myspys.

Juste, vem är det här?!


Jag kunde inte sluta skratta, nu vet man vad man har för läsare!


Jag idag.

Ett år senare (?)

Fick en fråga om vilken parfym jag använder... Viva la Juicy av Juicy Couture är det. Frågan är bara vem du är som frågar?! hehe. (du var anonym)

Mina söta barnvaktsbarn gav mig massa chokladtryfflar i julklapp... precis just nu när jag verkligen känner för att tröstäta och gömma mig under mitt duntäcke, oh snap, detta bådar inte gott! Nu måste jag duscha, sen blir det chokladtryffeltime... juletider, mh-mh.



Ta mig till sommaren.

I guess we'll never know what to become

Undra hur jag hade känt idag om jag, den där kvällen, inte vänt mig om efter ett skratt som fastande i mitt huvud. Inte fångat en blick stark som ett slag i magen. Om jag kanske bara fortsatt min vandring mot dansgolvet. Inte känt att det var nu eller aldrig, jag måste våga. Undra vad jag annars tänkt på just nu.



Can't stop thinking about it

Español

Söndag och 2a advent. Mysigt! Jag har dock spanskaprov imorgon så måste pluggapluggaplugga. Tänkte att jag kan lägga upp en bild på nya kattungen, Sparris



Cute!

Weekend

Hey! Jag är sämst på att uppdatera. Till mitt försvar så kan jag väl säga att jag har sjukt mycket för mig just nu, but that's how I like it. Men idag är den första lördagkvällen på länge som jag sitter ensam framför datorn. Simon var precis här och hälsade på våran nya kattunge, Sparris, och tittade på HJÄLP. Haha, jag <3 Örjan Lax.

Igår hade jag en ytterst trevlig kväll. Mer behövs icke skrivas här förutom att jag har en sköön klass!


Låter bilden tala för sig själv haha.

Jag mår faktiskt bra nu. Jag är, för första gången på år, mig själv. Den målinriktade, översociala, knäppa, kort chey, skogalna tjej jag är. Då och då svackar jag dock, vetskapen om den senaste tiden, innan allt som hänt nu, kommer ifatt mig och suger andan ur mig för ett tag, men är det något jag lärt mig av mina erfarenheter än så länge så är det att Audrey Hepburn har alltid rätt, och hon sa "I belive in being strong when everything seems to be going wrong". Out of my mind, out of my life, you were never good enough for me.

RSS 2.0