LOV

Hej alla! Jullovet är här för att stanna! (iaf i nån vecka till), och jag njuuter. Detta har hänt än så länge:

Torsdag:
Avslutning och sedan middag ute och bio med Anna, Rebecka, My, Anton, Axel och Oscar!
Fredag: Jag och Anton valde filmmys hemma hos mig ist för att följa med Myran och Beckis ut till royal. Mysigt!
Lördag: Jobbade, sedan drog jag och Anton till min mormor där vi åt julbord och lite sådant! Sedan gick vi på bio och såg Avatar. SJUKT bra film :O
Söndag: Lunch/middag hos farmor och farfar som fyller år. Och nu ska jag strax möta upp min fina pojkvän antish och fika! <3

Imorgon blir det julklappsshoppning med systern och mami!


Mean girl

Ibland blir jag irriterad på mig själv, på mitt lilla jag med mitt stora hjärta som jämt ska tänka "nej Ida säg inget elakt nu, bli inte arg, skriv absooolut inget mail till nån på facebook där du förklarar exakt hur det ligger till och att du är sårad och arg. Gör ingenting, tänk på att hon kan bli ledsen, tänk inte på dig själv och ditt hjärta som hon sitter och gör skrapsår på. Nej, tänk inte på dig själv". Varförvarför är MÅSTE jag bara tänka på alla andra? Ibland önskar jag att jag var en riktigt elak bitch, och inget annat. men samtidigt inte, eftersom jag alltid blir lika glad av att få komplimagen att jag kan lysa upp folks tillvaro genom att bara vara mig själv.

Nej, jag har varit den mogna hela detta race. Och jag tänker fortsätta vara det.



Puss Ida


Wihu




Godkväll mina små puffar!
Idag har varit en otroligt slapp dag. En lektion + ett prov och sedan balett på operan. Sedan hem och plugga lite och spika lite på möbler till mitt nya rum. Jag satte ihop en hel bokhylla själv! *awesome*. JUSTE, fick min mobil igår finally, så här ser ni den! Det är en Nokia N97 Mini Cherry Black, den är superbra! är redan kär i den, min andra älskling efter Anton, hihi.
Nu ska jag ta en dusch och sen hoppa i säng med juridikboken (hahah lät fel detdär). Hoppas alla haft en bra dag! KISSES.

Den perfekta planen!



Ja, i min klass har vi den bästa humorn he-he-he! ;)


Tisdag


Fredags!

Hej bloggen! Idag har varit världens längsta dag än så länge. Började åtta och slutade halv fyra efter ett studiebesök på etnografiska muséet som var snark, jag menar, hur lockande låter utställningsnamnet "Livet i en kappsäck". Arbetade i alla fall med Saltis, vi stog och gapade åt traffickingutställningen i en kvart innan vi upptäckte en "prislista" med priserna
1/2 timme - 1500 kr
1 timme - 3000

osv osv
Och då utbrast Saltis (Gustav är hans riktiga namn) "MEH! i *någotlandiöst* va jag och mina polare på en strippklubb, och då erbjöd tjejerna en HEL NATT för 150 spänn! Så sjukt mycket billigare än i Sverige, allt är extra dyrt här!" (Vill bara säga att Saltis dock aldrig köpte eller skulle kunna köpa sex hahah), men shit vad jag skrattade åt hans kommentar.

Just nu sitter jag och saknar min Anton! <3

GULLIGT! Också ifrån fredag. I <3 U.

Ha en bra kväll alla, nu ska jag plugga rättskunskap. PUSS

Do you remember the butterflies in the early summer?




Bild 1: Jag och systern idag. Jag har jacka ifrån Sessûn, väskan är från Friis & Company och skorna är ifrån Din Sko.
Bild 2: Lunch på Vapiano. Koftan är ifrån Mango.

Nu ska jag drick julmust! <3

Julmarknad




Glad andra advent! :D
VET NI? imorgon kommer min älskling på posten!
Här är den:


Anyways, nu ska jag på julmarknad med Papi och systerN (som för tillfället spelar Galvanize på högsta volym, hahah illa)

Ha en bra söndag alla. PUSS

Gimme



GE MIG. NU. Den vita skulle passa så bra på mig ;( Men neeej, har jackor så det räcker, men ändå.

Julkänsla




Känner julkänsla! Love it. Nu får snön ta och komma, för en gångs skull längtar jag efter kallt väder, haha. KOM OCH TA MIG, JULEN! hahah, eh, ja.

3 December


spetstopp och sammetskjol ifrån Monki och myyystofflor ifrån topshop.

Jag har märkt att allt som är mysigt är saker jag gärna gör / använder. Här kommer några mysiga saker jag gillar att göra:
Bada, fika på ett mysigt fik, tända ljus, lyssna på musik, ha mjukisdress, prata i telefon, kolla på film, kramas, gå runt på stan med kompisar, vara ute i snön, pussas, gå på bio, äte ute på kvällen, måla naglarna, läsa modetidningar (skit i cosmo och sånt och kör på vogue mina vänner), skissa på kläder, dricka te, gå igenom garderoben och slänga sånt man inte använder (skön känsla), göra hår- och ansiktsinpackning, göra latte, planera, ha på sig morgonrock, internetshoppa (ibland kan jag köpa lite för mycket bara.. som idag, men det är endast julklappar så det är bra!), skriva dagbok, ladda ner musik, göra en handpeeling för otroligt mjuka händer, läsa en Larson-serietidning (älskar dom så sjukt mycket!), läsa bloggar och planera outfits.

Nu kommer jag inte på mer, men jag tror ni har tillräckligt för att fylla en kväll i alla fall, haha ;) Ha det bra! PUSS

Flytt

Hej bloggen, har varit sämst på att skriva här, I know. Men har nämligen flyttat!


Håller på att packa ihop mitt gamla rum


Nya rummet, skrivbord, väska, Marilyn Monroe och det aldrig sinande teét


Spegel och glage, om ni inte fattar ;)


Kajsa vill inte hjälpa till, hon sov i min säng istället


Skor och smycken, två saker jag älskar. Mest gillar jag skor, har snart 30 par klackar, pewpew!


iPod och ljus som jag fått av min Anton! <3 (Han på bilden på iPoden också haha)

Sådärja! Nu sitter jag och ska skriva klart historian tills imorgon. Great timing as usual. Vi hörs senare, PUSS

RSS 2.0