Ansiktsboken



Såhär känner jag mig nu.. fejjan? eller inte fejjan? SVÅRT.

Jag är dödligt trött på facebooks baksidor (haha, assbok?). Kanske dags att lägga av? Vill, men ändå inte! Iiih. Liksom, snälla, BYT PROFILBILD! Nuuuu.

Nu ska jag.. hm, vad ska jag göra? plugga spanska. Anton åkte nyss hem för att plugga, han var här och kollade lite OC med sjuklingen (mig), borde följa hans exempel. PUSS

Bumbibjörn

Godkväll peeps.
Sitter i min rosa mjukisdress som ett litet ägg och skriver, haha. Tänkte ta en bild men insåg att nu får det va nog med konstiga bilder på mig på bloggen ett litet tag! Skrev precis klart samhällsuppgiften så är galet nöjd med mig själv. Och fick tillbaka min rättegångsrapport idag - MVG! Så troligen kommer mitt första slutbetyg i gymnasiet bli ett M. *klapp på axeln*. Nu ska jag hoppa in i duschen. Hoppas alla har haft en bra start på veckan. PUSS

Sunday night



Nej nu får det ta och sluta regna!

Sitter och skriver på samhällsuppgiften, inte så värst kul men gillar känslan av att få bra resultat och lämna in saker i tid, mh-mh. Igår då, såg som sagt 2012 med Anton. Den var väldigt bra, grymma effekter! Men kunde inte låta bli att tänka.."Tänk om vi faktiskt dör 2012?! AH!" Så Anton, vi måste fly till Godahoppsudden. NU. Mjaja, åter till arbetet. Hoppas alla har en bra söndag. Puss!

Ojojoj



Fick sjukt mycket solljus på mig så ser ut som ett A4-papper, yes!

Hejsan alla! New Moon igår va sjukt bra! Gick ut från salongen på rosabubbelhumör (glad alltså), bara för att någon minut senare få en mindre bra nyhet, yes. Men det är över nu, tur det haha. Jag har fått nog av drama as it is! Ikväll ska jag se 2012 med A, mys!
Ha en bra kväll people <3

New Moon




Lite sjuk och trött men ikväll blir det ändå New Moon!




Huujedamig

Gårdagen var för wierd!
Först influensavaccinet som slutade i svullen inuti halsen, andrenalinspruta rakt i benet (aj) och sovasovasova och kliar överallt! mooorr.
Sedan, more drama! Vilket slutade i att jag snackade med en person jag inte snackat med sen mitten av nian typ (?) och kunde inte somna p.g.a. vaccin och tusenmiljarder tankar.
Idag, mina vänner - är jag död. Phew. Nu ska jag göra mig en latte för att stilla kliet i halsen, pallar inte bry mig om det något värst eftersom jag fortfarande kan andas, hehe. Have a sweeeet day. I won't.



Dagens tips kommer ifrån min förebild, världens bästa kvinna Audrey Hepburn.

Jag = den nya Hermione!

Jag är klar med historiauppsatsen! JAAA! Jag är fööör grym, lämnade precis in den, och sista inlämningsdag är fredag, jag är två dagar tidig till och med! Nu kan jag ta Mysans plats som Hermione i klassen muhaha ;)

Här kommer en lista på lite folk i klassen och deras smeknamn. (min klass har fått en hang-up på att ge alla smeknamn)

My:
Hermione! För att hon alltid är klar med allt en vecka innan det ska vara klart och för att hon har brunt fint hår. Dock har My ovanligt mycket sexerfarenhet för att passa perfekt som Hermione haha!
Lisa: Dumbledor! Bara för att hon är hans totala motsats. Han är ful och gammal och dör i sjätte boken. Lisa är ung och snygg och blir packad på sex minuter ;)
Rebecka: Pella2/Blondinen! Hon och Oscar har någon slags konstant tävling om vem som är den smartaste blondinen i klassen, vem som vinner återstå att se, muhaha.
Jag: Galningen?! Don't ask me why haha! Jag är liten och galen I guess ;)
Oscar: Bögelakingen/incestgängs-medlem! Ingen närmare beskrivning behövs hahah
Axel: Bögvikingen/incestgängs-medlem! varför viking kanske ni tänker? Ja jag vet faktisk inte.. ;P
Martin: Skåpmartin! Därför att han aldrig får upp sitt skåp. Han sitter minst 5 minuter och vrider på låset innan det ger resultat, hehe ;D

Nu orkar jag inte skriva fler! ;) Puss!

Packing my stuff


Bilden tog jag i somras med lite (mycket) hjälp av Anton haha.

Nu håller jag på att packa allt jag har i rummet här hos mamma. På måndag flyttar vi! :D

Och borde tillägga att VÄRLDENS BÄSTA FANNY JONSSON FYLLER 16 IDAG <3 Älskar den tjejen till månen och tillbaka, hon är världens fianste minsann.

Dagens citat kommer ifrån Erik Jörmyr; "som den lilla flickan sa, det är inte korven man blir tjock av det är såsen". Hahaha :D

Chillin


Chillin' in tha grass..

Mycket smexig bild. Längar till sommaren! Haha, det har bara gått ca 2 månader med kallt väder, great. Idag fikade jag med Lollo, det var väldigt mysigt. Vi drack chailatte och kaffe samt skvallrade som vanligt.
Nu ska jag hoppa in i duschen. Pussar!

Pleasure remains, so does the pain

ÅH!
Nu är jag trött på det här! Varje gång - samma sak. Så fort jag har ett nytt meddelande i inkorgen på fb så får jag så sjukt ont i huvudet, ibland har det svartnat för ögonen, och det har inte släppt förens jag sett att det inte var M som skrivit. Jag är så rädd, ledsen och besviken. Jag skulle nästan vilja träffa henne och bara fråga "Hur fan kunde du? Hur kunde du förstöra mitt självfötroende, min självkänsla, mitt förhållande? Jag har aldrig hatat en människa förut, men nu vet jag hur det känns. Hur fan kunde hon? Jag har svårt att tro att hon ens har ett jävla hjärta. Skulle inte förvåna mig om det visade sig att hon inte hade det. Usch, mår dåligt tack vare henne. Och det enda som skulle hjälpa var om hon sa förlåt, men det skulle aldrig hända. Att säga förlåt är nog inte hjärtlösa människors buissniess.

10-11-09




Bild 1: sliten av bacon-febern?
Bild 2: Kanin med silikonläppar som är hög? Alien? Storögd alien?

Anyways, hej alla! Idag var jag på två lektioner i skolan innan jag åkte hem pga av att jag trodde jag skulle svimma för jag var sjukt trött, mådde illa, ont i huvudet och ont i halsen. Låg hemma några timmar med täcket över huvudet men syrrans kompisar var för högljudda så mitt huvud sprängdes, nästan he-he. Så jag åkte till Anton. Vi gjorde croissanter med nutella, kollade på O.C och Anton spontanövade lite MMA-grepp på mig som vanligt. (Går fram och håller om mig gulligt för att en sekund senare ta ett avancerat grepp runt mitt huvud och lyfta mig uppochner.. hm! Haha, men jag överlever!) Och nu ska jag nog krypa ner i sängen tidigt och sova länge.

Hoppas alla har haft en bra dag! Puss Ida

Världens finaste låt?



Youtube har ju inte bästa ljudkvalitén då.. lyssna på spotify istället ;)

As I wish for a miracle to happen



Min förebild, helt klart!


Sunset



Där vill jag vara nu <3

aaj



Min mage gör helt sjukt ont just nu - och pappa har ingen värmekudde! Åååh vad jag tycker synd om mig själv. Kom nyss hem, och kunde knappt gå ordentligt på väg hem för magen gjorde så ont. Jag tror det är dags att föda!! Eller okej, nej. Förhoppningsvis inte he-he-he. Och min mage har svällt upp ganska mycket, men jag känner att det inte är mensvärk... jisses. Så om jag inte skriver något här imorgon - så vet ni att jag är död.

Lördagkväll


Jag i Barcelona i somras.

Åh, galet vad mycket jag vill åka utomlands.. till värme. Jag fryser 24/7 här hemma känns det som. Hahah nu kom jag och tänka på låten "Ta mig till havet". Ta mig till havet o gör mig till kuuung.. Tänker alltid på min älskling Fanny som älskade den här låten när vi gick på dagis och jag tyckte hon var så himla konstig som tyckte om den för jag tyckte den sög då ;) Haha men nu gillar jag den! ;)
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, har lite saker på g!
Puss Ida

Personal brand of heroine

Godmorgon (?)
Sitter på jobbet, har suttit här sen klockan tio faktiskt! Igår blev det ingen uppdatering här, förlåt, hehe. Var hemma hos A och chiiillade förstår ni. Tittade på Twilight och O.C och åt choklad. A fick sina biljetter till Sensation White igår också, ååååååååååh jag vet att jag borde sluta klaga om det på bloggen men jag vill så dit. Buhu.

Ja? Nej? JA!



Jag kanske bara ska råka klicka här helt enkelt och sen är det för sent att ångra sig? JA!


Live what you love



With everything cleared out Im feeling like myself again.

Follow me to the cosmic gate


Jag är allt en läskig en.

Idag hade jag rättskunskapsprov. NU HAR JAG INGA PROV PÅ TVÅ VECKOR! Helt fantastiskt! Detta firade jag, L och R med att fika TVÅ gånger idag. Jäää. Nu är min mage ledsen och fet, men what the hell, ikväll pallar min hjärna inte bry sig för jag är för upptagen med att vilja åka till sensation white. Ååååhhh jag vill. snälla? snäälla? kan inte söta lilla oskyldiga jag som varit väärldens bästa tonåring få göra något kul en endast gång? Plis? Mamma och Pappa visa lite medlidande nu och säg JA! det är klart du får åka eftersom du skött dig exemplariskt i sexton år nu och vi litar på dig! För så är det ju! gaah.

Feelings




I wish I could follow trough



Godkväll peeps. Idag har varit en otroligt trött dag. Somnade till lite på samhällslektionen och drömde om hav och värme tills L klappade till mig. Så, ikväll ska jag lägga mig tidigt, innan tio helst!
Annars har väl dagen varit nice, hade sjukt kul i skolan, speciellt åt S's kryssning, oh gosh love that girl! För skön! ;)
Nej, nu ska jag fortsätta ta det lugnt här hemma, göra en kopp te, duscha och sedan krypa ner i sängen med min värmekudde. Hahah vad gay jag låter men ska bli så nice.
Puss Ida

Honey and the moon


Jag, Johan och min lilla kusin i somras på Gotland.

Nu är jag hemma hos min moster, hennes man och deras söta lilla Filippa. Vi har ätit middag och tänkte ta och se en skräckfilm! Vi hörs senare.

Puss Ida

Dags för skola igen



Godmorgon!
Nu sitter jag med mitt te och ska strax kila till skolan. Ska faktiskt bli skönt att komma tillbaka till rutinerna! I övrigt är jag så rädd, rädd för att få fler meddelanden på fb av en viss tjej. Så fort jag har ett nytt i min inkorg så stannar mitt hjärta av lite grann, men än så länge har det inte varit hon. Och nej, jag är inte kär i en tjej, det handlar om en idiot som inte har bättre saker för sig än att trycka ner mig. Karma M, karma!

Ha en trevlig dag lovers.
Puss Ida!

God eftermiddag foh sho



Den här bilden har jag som bakgrund på min dator. Tycker det är ett fint budskap om att ta vara på vår tid. Enjoy every moment liksom. Att alltid se till att göra det bästa av situationen. Det börjar bli lite pensionärsvarning på mig nu när jag insett hur mycket jag tycker om att slappna av, kolla på tv och dricka te samtidigt, men det spelar ingen roll att vissa kanske tycker det är töntigt eller något, since the time you enjoy wasting is not wasted.

At work



Nu är jag på Västermalm Vaccination och jobbar. Och bilden, ja, den symboliserar att jag vill ha snö nu. Förstå vad mysigt! Jag längtar till mitt land.. vill åka skoter, pulsa i en halvmeter djup snö, åka skidor ner för fjällstoppar, se Amanda ramla samtidigt som hon åker skidor ner för fjällstoppar.. haha!

Nu är det här höstlovet slut och det känns inte som om jag haft lov.. inte ett dugg faktiskt. Har liksom glidit runt lite halvt i dimma större delen av lovet. Och nej, jag har inte varit pårökt men jag har blivit.. sviken? Ja, typ.
MEN! om en och en halv månad är det jullov och det ska bli skönt, längtar redan!

Ha en bra söndag people.
Puss Ida

RSS 2.0