It's a long way home

Kom precis hem ifrån bio med mamma, syster och Olov. Lyssnar på lite OC-musik och drömmer som vanligt om Californien, heheh.

Igår var i alla fall en väldigt mysig kväll! Såg först The Fourth Kind hemma hos Johannes med Martina, My, Simon och Richard, creeepy film! Dessutom kommer Martina dö för det satt en uggla utanför hennes fönster i somras ;)

Resten av kvällen/natten var väldigt mys!

Nej nu försöker Morris lägga sig på tangentbordet igen, vi hörs senare!
PUSS



Från Filippas blogg, hahah så jäkla skön!

Reach for the stars, I'll be waiting up there


I can feel you in the raising tide
Can you feel me by the fire side

From the moonlight
Through the cherry trees
Open the roof and take in the view
Cuz you’re my sweetest dream
Come true

Colour the dusk, deep navy blue
And try to be brave
Cause I’ll be right beside you
There’s a world so high
Hold out your hands
And you can go anywhere
So reach for the stars
Cause I’ll be waiting up there
And you can finally fly
Cause you’ll be lighter than air

Colour the dusk, deep navy blue
And try to be brave
Cause I’ll be right beside you
There’s a world so high
Hold out your hands
And you can go anywhere
So reach for the stars
Cause I’ll be waiting up there
And you can finally fly
Cause you’ll be lighter than air

så bra låt



IMORGON



HÄR ÄR TANJA OCH JAG. Tanja gjorde precis en magdans och glömde att hon stod framför våra altandörrar i glas så vår granne som stod i fönstret fick sig en härlig syn :D GÖTT!

Imorgon är det:
-coopers test, KULT!
-Träffa papi, miss him!
-köpa iPhone, ÄNTLIGEN!!
-träffa simon, myran, martina, johannes och richard! myspys

Nej nu ska jag äta upp min glass, tanja ligger före! Illa!

PUSS

Rusch!



Nu måste jag rua till skolan! (men tydligen har jag tillräckligt med tid för att skriva i bloggen..)

pancake

Galet skön dag. Åkte hem till Oscar på morgonen eftersom vi inte började förens halv ett. Senare kom flera i klassen och jag och beckis stekte typ 25 pannkakor! FEST! Nejmen pannkakor är så jäkla gott. Sedan blev det föredrag med läkare utan gränser, sen köpte jag min efterlängtade mössa (bild sen), och sist museibesök med klassen. Nu är jag hemma, och snart kommer lite familj hit på middag, myspys. Vill att det ska bli fredag nu hehe!

Puss påer

Charlotte



Charlotte Olympia
Har skrivit om denna underbara skodesigner en gång tidigare, här. Måste göra det igen. För det första: Färgen!! Ni kanske vet att min favoritfärg är intensivt lila, och här har vi verkligen ett exempel på detta. Love it. Och för det andra: Dekoreringen där bak! Väldigt coolt om ni frågar mig. Nej, känner att jag måste skaffa mig bättre koll om Charlotte Olympia, för detta är ju galet snyggt.

Puss

My feelings for you

Kom precis hem ifrån barnvaktsjobbet! Min lillasyster bakar muffins.. varför ska alla hela tiden vara perfect housewives?! Är det bara jag som typ 90% av min tid känner att baka tar för lång tid när man är sugen?! (haha my, sugen) Jaja, imorgon väntar en fika med fina Lisa Högkil igen <3 Det ser vi fram emot!

Tänkte ta en bild på mig men min webcam är inte nådig! Ni får den här istället:



PUSS

Wonder

Somnade lite i företagsekonomiboken precis, men whatever, har pluggat så mycket till det här att jag numera kan kontonumrena för nästan alla konton vi använder utantill (Löner - 7010, Kassa - 1910 osv) Vad KULT jag känner mig!! Inte.

Köpte även mineralpudret idag, love it! Ska gå iväg till mormor nu för pianolektion. Vi hörs senare!

Till "kimmy": Tack! Men jag skriver inte längre så öppet på bloggen, det resulterar bara i dåliga saker, så jag väljer att inte svara på din fråga just nu, kanske senare dock! :)

Ha en fin kväll! Puss

B-day

Somnade typ fem, upp åtta i Hässelby för att åka till mamma och fira lillebror som fyller hela 10 år idag, grattis käre bror. Så nu ligger jag på min säng, riktigt trött, men glad! Igår var väldigt kul säger jag bara. Ska fixa till mig lite, sen följa med pappa in till stan, behöver nytt puder! Har tänkt på Make Up Stores mineralpuder ett tag nu så ska köpa det. Sedan blir det släktkalas, tagga! ;) Kanske kan ringa hit myran och så spårar vi igen? Hehe, nä.

På tal om ingenting så har jag verkligen lust att vara här just nu:


Santa Monica Bay, LA California

Hoppas alla har en bra söndag <3

Hola

Nu är jag hemma ifrån Simon, myspys! Ska strax åka och vara barnvakt ett par timmar och sedan träffa lite folk. Hoppas alla har en bra lördag, det har jag ;)


Nothing is ever black and white



Jag och saknade älsklingsanna i våras <3

Kom precis hem från en mysig fika med Martina! Galet gullig tjej. Vet inte riktigt vad som händer ikväll, får se lite om man säger så ;)

Kan inte skriva mer nu, Morris klättrar upp på mig och försöker lägga sig på tangentbordet!

Puss

I will win this war



Sommarbild! Dricka en bacardi på en sommaräng med Nicole och prata om livet. Love those days!

Aj

Halvligger på två köksstolar och försöker skriva, det går sådär! Kom precis hem från en dag med Ju9b, min kära klass. Nu är jag helt slut men måste ändå gå till barnvaktsbarnen snart för att passa dem till halv åtta!



Såhär sliten ser jag ut nu. Wallah inte okej, måste styra upp mig nu! haha. Nä, nu ska jag dricka klart min gooda dryck och sedan gå till kungsholmen, yey. Puss

Huhuhunter




Hunter
Naw vilka söta Hunter-stövlar! Precis som mina fast korta och blå. Skulle jag investera i ett par nya skulle det definitivt bli dom här. Dessa finns inte att köpa i Sverige, men funkar finfint att beställa ifrån net-a-porter. Hunterstövlar finns ju i massa olika färger men på senaste tiden känns det som att verkligen alla börjat ha dem! Därför är det kul att hitta sånahär sötisar, som ingen annan har. Jag har inte sett någon med likadana stövlar som mig än så länge hihi.

Hoppas ni får en bra dag, PUSS

"Pappa leder vägen till framgång"

.. skönt citat sagt på MSU Östra Reals styrelsemöte idag haha. Inte så seriöst dock!
Kom precis hem ifrån Gamla Stan och MUFs högkvarter. Där satt jag, Nathalie, Sara, Gustel, Kumar, Ella och två tjejer till jag glömt namnet på (ups) och åt choklad och snackade lite om MSU Östras framtid. Den ser ljus ut mina vänner... mycket ljus, hehe. Mingel med endast basshunter som musik liksom!? Vad kan gå fel?! Haha nej.

Nu ska jag i alla fall sova, extra tidigt! Mina ögon faller verkligen ihop nu efter kamomilltéet.

Hoppas att alla har haft en bra dag! Puss på er


Här är My Norrmans nya haff btw, visst är han söt?

Jag var svävande men nu så ser jag klart

Lite oklara rubriker, men det gillar vi! (En låttext om någon undrar)
Jag har varit så dålig på att blogga på senaste tiden (förutom de senaste dagarna), och ändå har några läsare hängt med mig, närmare 25 stycken! Undrar vilka ni är!?

Jaja, snart skola! trots att det är en lång dag (08.00-16.05) så ser jag fram emot det för efter skolan väntar onsdagsfika och sen styrelsemöte med MSU Östra.



Jag idag!

Sov med tofs och när jag släppte ut håret idag så det ut som jag hade världens största lejonman typ, haha, inte snyggt!

Puss

Nothing but love for you!

Lisa Högkil alltså. Måste bara säga det här... jag älskar dig! Vi passar så bra ihop, galetgalet! Satt och pratade till stängningsdags på Baresso om allt. Det blir alltid flippat när vi gör något tillsammans, men jag älskar det. Tack för att du finns älskling. Utan dig inget mig. Och jag diggar vår plan inför helgen, he-he.

Nä, vi har känt varandra i lite mer än ett år nu, och även fast det har funnits tider då vi varit allt annat än sams så betyder du så otroligt mycket för mig. Ville bara säga det :)



Snygging-93_sexygirl@hotmail om ni undrar ;)

Never mind



I was the one who fell in this game
Then you took me away from you

All you still want is a physical thing? But you've taken enough from me
I can hear your thoughts Like footsteps in the dark The pain stirs in your voice Cuts like daggers to my heart

Tjena!

Nu är det jag som styr här! Mannen med koll på mode, sex, och grabbar med stor. Jag är egentligen Idas Undercover lover och därför berättar jag inte vem jag är. Men just nu funderar jag på vilken ställning som ni tror Ida gillar bäst? Kommentera och lämna förslag så ska jag prova dem allihopa med henne! Hörs

Edit: Av Ågren såklart! snarare min undercover stalker ;) Nejdå!

men god morgon




Min obligatoriska morgonlatte! Denna gången i ett.. ölglas. Men men, eftersom pappas esporessomaskin är min gud så överlevde jag. Snart ska jag kila till skolan för en hyfsat kort skoldag, och senare ikväll blir det kvällsfika på Baresso med Lisa! Mycket saknad tjej. Skippar till och med MUFs debattkväll för henne, haha. Nejmen vi har bestämt oss för att ta tag i våra politiska kärriar (host) och åka på höstkonferensen tillsammans, kommer nog bli riktigt kul, plus att det är utklädningstema på festen sista kvällen, och jag har redan bestämt mig för vad jag ska vara... ett..


litet bi! passar mig perfekt. Har redan hittat kostymen och allt så nu är det bara att köpa den ;)

Nu ska jag rusa till bussen. Puss på er

Men hej

Ligger i min sköna säng hos pappa. Awaiting dreamland typ. Funderar på livet som vanligt. Hur allt hade sett ut om jag gjort si eller så. Kommer aldrig sluta förundras över alla valmöjligheter, och alla olika utgångar. Livet består av val, varje dag. Och vad du än väljer kommer det alltid finnas en chans att du ser tillbaka och tänker "Vad gjorde jag egentligen?"

Oh my, life's though

Jag önskar att jag bodde i ett land där man kunde ha sånna här skor året runt




Michael Kors
Det här måste nog vara ett par av de snyggaste skorna jag sett. Perfektion! Jag dör nog lite nu, haha. Så sjukt snygga. Vad tycker ni? Visst vore det perfekt om man kunde ha sådana här skor året om här i Sverige? Nu när det är så kallt ser man ju bara converse, converse, converse, uggs och hunterstövlar. Snyggt men lite tråkigt i längden, eller hur? Nej, hey california, here I come! Om jag flyttar dit.. då lovar jag att ha på mig såna här skor VARJE dag, no excuses ;)

Can't stop laughing

Kollar på Family guy nästan varje dag, så jävla bra.



!

Nu taggar vi skola



Jag idag

Är galet taggad på jul nu, vet inte varför.. men jag vill ha julté, ljus och mys! gårdagen var mys för övrigt hehe. Nu ska jag dra till skolan och kära Ju9b, have a nice one! Puss

men ja

mh-mh :)

Allting är förändrat, men du finns kvar


jag idag

Lyssnar lite på musik och sminkar mig. Tanja är på väg hit! Sedan ska vi möta upp Nicole, Magda, Kristina och hennes kompisar och så blir det äventyr igen! Haha, jag älskar det ordet.. äventyr.

Det har varit lite dålig uppdatering här, men jag kommer definitivt bättra mig! Idag har varit en bra dag, hade världens flow och så behövde jag inte betala förseningsavgift på mina böcker på stadsbiblioteket som var ett halvår sena bara för att jag är under 18! Haha, ibland är det bra att vara minderårig. Fast mestadels suger det ;)

Nu ska jag (försöka) locka mitt hår. PUSS!

Feels so good



Sitter hos pappa med Amanda och Saga, snart bär det av till tunnelbanan där jag ska möta upp My, och sedan ska vi ut på äventyyr! Jag är som vanligt klar en timme innan jag ska gå.. hum. JAJA FKB!

Hoppas alla har en great night!

Onsdag

Hey vänner. Kom nyligen hem från skolan, sitter med civilrättsboken bredvid mig.. snart snaaart ska den få lite uppmärksamhet. Min syster bakar chokladbollar på nedervåningen. Ja, chokladbollar. JAG ÄLSKARRR CHOKLADBOLLAR. Någon däruppe vill inte att jag ska lyckas med mitt nya, nyttiga liv :(

Roar mig lite med några nyinköpta saker jag tänkt visa


ring! jag älskar ringar.


kavaj typ.. eller något i den stilen!


Halsband

Det var det, ja. Nu: processrätt!

Ta med chipsen!

Igår var kul! Först middag hos räkan SOM FYLLER 17 IDAG! Alla måste säga grattis!! I alla fall, sedan åkte vi lite tills vi slutligen hamnade på fest i Hässelby, haha åh, Hässelby är minnen. Det var nice i alla fall, tills allt avbröts ganska plötsligt av T, hahah.

Nu ska jag plugga spanska, sen middag hos Sara! pusss <3

För vem vill egentligen vara ensam?


Tänkarposé.

Sitter och tänker samtidigt som jag skriver på mitt PM om rättegångars psykiska påverkan på människan. Kommer liksom av mig och tänker på förhållandens psykiska påverkan på människan, eller varför inte bara säga kärleken. Kan man bli så sårad att det inte längre fungerar att vara med någon? Ja, det är klart, men hur länge ska den känslan finnas där? Och varför låter i oss påverkas i så hög grad av alla misstag man gör i ett förhållande? För att kärleken är det som betyder mest för människan? Jag tror det. Kärleken är vår enda anledning till att vi går upp på morgonen. Och nu menar jag alla sorters kärlek, syskonkärlek, mammakärlek, kompiskärlek, pappakärlek eller kärlekkärleken. För vad händer egentligen när den där kärleken med stort K svinker dig? rispar ett skrapsår på ditt hjärta som inte riktigt läker? När mår man egenligen bra och kan gå vidare efter en sådan händelse? Någon som vet?
Känner att det blev många obesvarade frågor, för jag har själv ingen aning. Kanske är det så att man får fortsätta, dag för dag och berarbeta tanken över att det inte blev som du trodde. Hur svårt det än kan vara.

Visst vore det härligt om man kunde se in i framtiden och bara få se en glimps av att man inte kommer vara ensam? Då skulle jag pusta ut, bokstavligt talat.

Företagsekonomi B

Nu ska Ju9b göra konteringar, flest vinner! aaaaaaaaaaah!  jag orkar inte

KoppeN



Om jag behöver piggas upp extra ibland, då tar jag fram min megakopp och fyller den med te.
Så nu sitter jag här med megakoppen fylld med grönt champagneté med lite honung. Har gjort spanskaläxan, yey mey. Puss på er alla fina

Ps, gud vad jag känner för att köpa ett par skor nu... hm, tåls att tänkas på.

Oktober



Snart kommer en efterlängtad tjej hit, Gabriella Löthman! I have missed you hun <3
Idag blir det shopping i nya Bromma Blocks och sedan tjillpill hos Frederik, eller Fripster om ni tycker mer om det. Kan ev. funka med Fransosen också. I alla fall, ha en nice lördag vänner!

RSS 2.0