Mjaou




Jag vet att jag skulle varit en amazing katt i år på halloween - om jag känt för det.
Men jag har haft världens sämsta vecka och jag känner helt enkelt inte för att klä mig slampigt och låtsas som om mitt liv är på topp nu. Nej! och jag tänker tillåta mig själv att vara hemma på halloween. Helgen där alla ,alla, festar. Och ja, jag är lite bitter över att jag mår såhär den enda helgen det är tillåtet att klä sig slampigt utan att någon gör en big deal av det. Men okej, nästa år är jag back on track och då jävlar kör vi!


New ending



Är livet för kort för att inte våga satsa högt och våga chansa på det som gör en lycklig trots att det är en risk?

Wishing for a white christmas



Hej bäbisar!
Sitter med julte och längtar sjukt mycket till julen! Jag vill ha mörker, tända ljus och mysamysamysa! Och ja, jag är töntig.
Känns som att hela jag svämmar över av känslor som räcker till alla jag känner och blir över. Jag vill ge alla en kram och en klapp på huvudet, typ ;) Jag var för några minuter sen nära på att börja gråta av lycka när jag kom på att det är jullov om en och en halv månad... shit. Pms? Ingen aning.

Idag är det ju halloween och jag vill träffa Tanja och fika och mysa och köpa saker till mig själv, he-he. Sen ikväll får vi se vad som händer.

Ha det bäst alla.
Puss Ida

Didn't we almost have it all



Goodmorgon, Nu ska jag hoppa till Lisas land på Waxholm. Älskar Waxholm, så mysigt så det blir nice! Eller okey jag ska ta bussen, inte hoppa. He-he-he.. ibland är jag för rolig jag!

Nu ska jag gå mot bussen med Spin me right round - Flo Rida Benny Benassi Remix i hörlurarna, love it!

R&M



Exactly like Ryan and Marissa..
 

Merde



Det som står på bilden är 100% sant. Du fick mig att må så sjukt bra. När jag va med dig fanns inga problem. Men nu?
Blommorna vissnar och mitt hjärta fryser och krossas i delar när du kastar det i marken.

Hur kunde du?


Nice



Det här med att vara snäll mot andra människor är underskattat. Vad har hänt med dagens samhälle där man inte drar sig för att svika och ljuga mot människor? Människor man kanske till och med sagt till att man älskade. Varför känns det som att man tror att man kan komma undan, helskinnad och skonad om man beter sig som ett svin mot andra? Så borde det inte vara. Att ljuga för en annan människa är nog det värsta man kan göra. Och då menar jag inte någon vit lögn om att kompisens tröja var snygg fast den skulle passat bättre i papperskorgen. Jag menar när man låtsas finnas där för någon, låtsas bry sig om någon. Och sen sviker. Man bygger upp ett självförtroende hos en annan människa genom komplimanger och löften om att "vi två, vi kommer hålla för evigt", och sedan, när man har den människans hjärta i sin hand, då slänger man det i asfalten och stampar på det. Och känslan av att någon gjort så mot en själv är förjävlig. Tro mig.

I <3 Nerds

Igårkväll hängde jag med min morbror Olov. Vi hade grymt kul och töntade oss med tv-spel! Jag älskar seriöst tv-spel, jag älskar att vara töntig haha! ;)

Vi roade oss med;

Left 4 Dead


Gears of War


Halo 3


Idag har jag inget speciellt planerat. Blir kanske bio med pappa! I måndags när jag var väldigt ledsen över en sak hyrde han "Confessions of a shopaholic" och så såg vi den tillsammans, så gulligt ^^

Ha en bra dag alla. Puss

Tjo

Hej, för ett tag sedan la jag ner min blogg www.justida.blogg.se där jag bloggat i ca 3 år. Nu känner jag hur sugen jag är på att börja blogg igen så nu kör vi! (design kommer fixas snart!)


Det här är jag. Jag heter Ida och är 16 år och går på Östra Real.

Jag gillar att ..

Festa!


Vara seriös


Vara lite allmänt söt och konstig


Klä mig snyggt


..och elda lite på mig själv ibland!

..eller okay, det sista kan vi stryka.

Varmt välkomna i alla fall! PUSS

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0