Jag vet vem jag är när jag är hos dig, Ida Davidsson

Hallloj alla godingar som förmodligen älskar Ida lika mycket som jag. Jag heter Fannyilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump och har varit vän med drivaren av denna blogg i hela sexton år.
Just nu ligger Ida med särade ben och skryter om hur vig hon är. Men nu hade jag tänkt att hoppa på henne och ge henne en puss! Ida kommer nog inte blogga något idag eftersom hon ska lägga all sin fokus på mig ikväll!!
Ida, du är världens underbaraste och du betyder så oerhört mycket för mig. Jag älskar oss!

Jag och Ida i Barcelona 2009.

Under himlen

Gräset var blött, som att Gud just låtit några tårar falla ner på jorden. Över dem gnistrade en förtrollande stjärnhimmel, berikad med tusentals glimmande stjärnor. Hjärtat, som en klump i magen, dunkade dovt och långsamt när han fingrade på hennes hår. Ätt älska är som att spela blackjack med en argsint portier, och hon hade aldrig haft tur i spel. Hjärter och ruter spelar samman som klöver och spader, men i hennes hand fanns två olikfärgade kort, för sådan hade hon alltid varit. Sig själv. Ett fumlande och en vågad blick kan leda till ett mer passande kort, men vem är beredd att offra sig själv för någon i vars ögon man inte är tillräckligt bra?


Pluggsöndag

Hej bloggisar! Söndag idag. Jag gillar söndagar! Man slappnar av, dricker te, myser och... pluggar. Hehe. Har hittils fått både matten och engelskan gjord. Go me!


Amanda försöker slå in Morris i en påse.. haha

Om vi bara vore något mer än nästan lika snygga



Kvällens lilla outfit. Med ny kosta ifrån Zara! Typ nya jeans också för den delen. Lila naglar också.

Nu kommer lite folk hit och så blir det allmänt mys och filmkväll. Lyssnar på Oskar Linnros. Kärlek.

Lördag

Morris ligger framför mig och spinner. Jag vet att han vill bli klappad men sysselsätter mig med att blogga istället! Lördag idag alltså, och jag vet inte riktigt vad som kommer hända. Lite klassfolk vill ses och hitta på något, hoppas det blir av bara, ju9b har en tendens att planera saker som aldrig blir av ;)

Har btw hittat en väska jag vill ha... 30 lax, hm. Inga problem! (aa, fast ne)




Känner ni igen den ifrån SATC 1? Cute!

Nej, nu ska jag duscha och fixa mig. Puss!

Hunter




Hunter!
Här är då bilder på mina nya Hunterstövlar. Seriöst, dem är fulländade. Perfektion i stövelform. Jag känner mig nykär, galen, wiild and craazyy. Haha nä. Men ändå, jag älskar dom! Kände att jag ville ha något annat än de vanliga hunterstövlarna (som är skitsnygga dom med), och jag hittade det jag sökte! Tredubblet så dyra typ men ska det va så ska det va! Haha. Hope you like them!

Dagens skor




Acne
Wawa, vilka läckerbitar ifrån Acne jag hittat! Riktigt hög klack, och den är fyrkantig baktill. Vad tycker ni? Själv älskar jag dem. Dragkedjorna på sidan ger en snygg touch på det hela dessutom.
Fyra av fem toasters ;)


Finns det något mer än ikeasoffans tystnad?




Gjorde en latte mellan bilderna. Jag älskar pappas espressomaskin (men mjölkskummare mh-mh).

Idag är det inriktningsdag! Så jag ska bara vara i skolan till klockan tolv, sen ska jag skynda mig hem, för ca 12.30 kommer en leverans till mig, äntliiigeen. Visar den när den kommit, tihi.

Wait.

Ibland har jag svårt att hitta mig själv. Bland läxor, skola, kompisar, mat, mobiltelefon, kläder, familj, stress, politik. Vart tog jag vägen i röran? Vart tog mitt förflutna vägen? Vänner ifrån högstadiet, asgarv i AFs korridorer som alltid slutade med att man låg på golvet och vred sig av skratt, ren lycka i Berlin med 9E, sammanhållningen, "vi kommer alltid vara vänner förevigt". Eller tiden då dagens största problem vad vilken frukt du skulle ta med dig till skolan, och den enda manliga pussen som existerade var den ifrån pappa på kvällen. Vart finns det nu? Är jag fortfarande samma Ida som jag var för fem år sen, i sjuan på AF. Då utseende inte var allt, pressen på att ständigt göra något som intresserar andra inte fanns, utan att vara hemma själv en fredag och äta chips var riktigt nice. Och håret som var blont och fult, med en del utväxt och ett par finnar i ansiktet, men det gjorde inget.
Jag har format mig efter världen och min omgivning. Jag är snäll, trevlig, bryr mig alltid för mycket, litar inte på så många och vill helst ge alla en andra chans. Men ibland går det inte, för jag kan inte alltid vara så jäkla snäll mot allt och alla, ibland skiter jag i att ge någon en andra chans, för min skull. Och då känns det såhär. Misslyckat.


Heeyy

Jag ahr kirrat en hel del på senaste tiden! Ett par klackskor, ett par jeans, ett par skitsnygga "ridbyxor" ifrån Zara, en mysig hösttröja ifrån Zara, Och det bästa av allt.. en sak som kommer på posten på måndag/tisdag ifrån net-a-porter. MH-MH. Ni får se allt sen.

Igår hade jag min födelsedagsmiddag! Det var några stycken som tyvär fick förhinder men tillslut blev vi tio tjejer och Anton! Mycket mysigt, jag älskar mina vänner.

Kom precis hem ifrån bio med pappa, syster och bror. Toy Story 3! Barndomsminnen säger jag bara..

Ha en bra lördag! PUSS

Drunknar

Drunknar lite just nu, i plugg alltså. Men jag kom på en sak: Jag går i tvåan ju! Jag har klarat av ett helt år, och det gick som en smäck! Nu tar jag tvåan också, sen trean, sen freedom to do wathever I want, and to become a lawyer! Wiiihi.

Men innan dess: Litterär analys av en 1700-talsroman. AMEN GUU VA KUL!

Ojojoj

Vilken dag! (känner mig 70 år gammal iom rubriken..)
Halva dagen spenderades med Anton, hemma hos honom och åkandes till en stängd frisörsalong, hehe. Sedan blev det hemfärd och bakabaka inför släkten som kom klockan sex. Fick väldigt fina presenter! Nu ligger jag däckad i min säng. Den här helgen har varit perfekt!

Nästa vecka:
Måndag:
- Kate Nash @ Debaser!
Tisdag:
- Min namnsdag, feeeest
- Möte
Onsdag:
- Skolfoto
- Träffa fina Lisa
Torsdag:
- Stor svenskauppgift ska vara klar (en litterär analys om Den unge Wherters lidanden.. Kuul)
Fredag:
- Jag har middag @ Sangria!
Lördag:
- Oplanerat
Söndag:
- Oplanerat

Sov sött <3

Bild




Jag har läskiga ögon

Nu har jag fixat mig länge nog, Fannys place here I come!

Pa, skorna kommer senare :)

Hey horses

Sitter i underkläder, ska hoppa in i duschen strax!
Idag åkte jag och köpte ett par golfskor, eller fick, av farmor och farfar. Ett par riktigt snygga vita och rosa ifrån Footjoy. Dom ska ni minsann få se senare. Sedan bar det av till min kusin Filippas födelsedagskalas. Sötisen fyller hela 2 år! Megamycket hihi. Som sagt ska jag duscha nu för klockan sju ska jag bege mig mot Fanny för middag och mys med massa människor, ska bli riktigt mysigt.

Mamma har köpt en iPhone, ååh jag känner mig så mobbad med min Nokia N97 Mini Cherry Black. Komsii komsii iphone.. hehe..

Ska visa upp lite skor innan jag åker också, so stay tuned!

Puss

Röda naglar.

Hej bloggisar. Idag har varit en mycket bra dag hittils! Skön skoldag med söta klassen, sedan till stan och äta lunch med Anton - hittade ett par skitsnygga, svarta jeans som fick följa med hem (Och ska hämta ut mina skor på posten idag!!)- sedan möta upp mamma och pappa och nu har jag landat i soffan hos kära mami. Har lite ont i handlederna efter golfen igår men vafan, det gick så sjukt bra igår! I-am-awesome. Snart kommer Tanja hit, och vem vet vad galet vi kan hitta på tihi!

Hoppas alla har en sjukt bra fredag!



Landat-i-soffan-posé.


Shoes

Juste ja! Internetshoppade ett par skor igår, hoppas dom kommer snart.

Sitter hemma nu, snart ska jag åka till Bro Bålsta och träna lite med Klangen.

Och nej, jag ska inte på Hoffmaestro. Är jag den enda hehe? Jag lyssnar inte ens på dom så känns pretty useless, plus att grönan kommer förvandlas till ett fjortisfält (eller det är det väl redan?)! Otaggat!

I am done




Godmorgon! Frukosten är uppäten, sminket är lagt och odd molly-blusen är på. Nu bär det av mot skolan! Idag ska jag spela golf (längtar!) och träffa min fina pojkvän Anton. Ha en bra dag! PUSS

Sweet

Chokladbollar och Tanja! superkväll tihi.

Sweet

Chokladbollar och Tanja! superkväll tihi.

Bättre hy!




Köpte lite ansiktssaker igår! Brukar alltid få sämre hy under vintern, men i år ska det inte få hända. Använde scrub och ansiktsmask igår, resulatet gillas. Det här ska bli en god vana, som special-K skulle tycka, hehe. Nej, övertrötthet funkar inte bra ihop med min humor, så vi avslutar detta inkägg här. Puss!

Goodnight



Look at the picture. Stop thinking, just live. Let go of the past, and look forward. Realize that almost everything you do will have an impact on your future. So be happy, love life and connect with people instead of disliking them.

Fluffy



Alexander Wang
Kommer någon ihåg moonbootsen med päls man hade i mellanstadiet? Dom var extremt fula, hehe. Men dessa par sköningar i päls var ju totally adoreable! Dessa skor tycker jag skulle passa till dig som alltid har uggs, för att dem är så varma och mjuka.. men skip the uggs och kör på varma, pälsiga höstskor som definitivt är snyggare!
Sedan förstår jag att vissa nog tänker e-u-w när dom ser dessa, men smaken är som baken, right? Jag tycker i alla fall att de var riktigt balla! Snyggt till svarta stuprörsjeans t.ex.

Hoppas ni har en fin kväll, puss.



Idag



Idag har varit en bra dag för övrigt!
Chill skoldag, fika på foam med Rebecka, My och Nathalie och nu är jag hemma och tar det lugnt. Tänkte göra lite ansiktsmask och sådant mot kvällen.

Gillar mina söta läsare! :) puss

Skills i Paint


Snake




Två suddiga bilder på min nya ring som är LOVE!

Weekend




Nya skor. Skoskav. Men fytusan vad värt.

Idag är det min födelsedag och jag har trippat runt i dessa finisar och oddmollyklänning, fått 120 grattis på facebook, fått mycket fina presenter av mina föräldrar, fått ett underbart halsband av Anton, ätit fisk och skaldjursfondú på Fondúboden och svarat på så många grattissms i mobilen att mina tummer värker.

Det har varit en perfekt dag med andra ord. Allt iförd sjukt fina skor som gav mig multipla obehagskänslor i fötterna, but what the hell.

Gårdagen

Igår var en sjukt bra dag! Efter skolan blev det som sagt MUF-träff med Nathalie, Rebecka och Gustaf. Tillsammans med alla muf:are åkte vi till sergels torg där alla hade föreberett en dans! Så vi dansade mitt på plattan till hög musik, och jag och rebecka höll nån banderoll med moderaternas budskap, hehe. Efterdet bar det av till Sonjas grek på söder där hela familjen samlades och åt en ytterst god grekisk middag därför att min underbara syster fyllde år! Måste tillägga att jag aldrig ätit så god scampi!

Nu är min älskade Anton här och busar med min kattunge, Morris! Skriver senare ikväll. PUSS

RSS 2.0