2lax10



2010 hörrni. Jag ser så fram emot detta år, allt jag ska lyckas med, allt som ska få mig att skratta, alla vänner jag ska leva livet med och min fina pojkvän som jag ska bomba med pussar när han kommer hem den 3e!

2009 var ett bra år, och ett dåligt år. Jag har aldrig känt mig så lycklig som under 2009 men heller aldrig känt mig så ledsen som under 2009. Så man kan väl säga att 2009 har varit lite som en berg-och-dalbana.
Förra året den 27 mars träffade jag min pojkvän för första gången, en kväll som alltid kommer vara värd att minnas. I april åkte jag på en helt otroligt rolig resa till Barcelona med min syster, mamma och mina två äldsta bästa vänner Fanny och Filippa plus deras mamma. I maj reste jag och min dåvarande klass till Tyskland och spenderade några galna dagar i Berlin. Under sommarlovet besökte jag först Göteborg tillsammans med Anton och firade midsommar med hans släkt där, vilket var otroligt mysigt. Jag var även på Gotland, Öland, landstället i Djupfors och i sundsvalls skärgård. I Augusti började jag på Östra Reals gymnasium och klickade dirket med mina underbaringar i klass Ju1b. I september fyllde jag 16 år och livet var på topp. I oktober däremot förändrades allt drastiskt och jag spenderade mesta tiden med att deppa, t.ex. låg jag hela höstlovet i min säng och lyssnade på coldplay. Jag tog mig dock igenom allt med hjälp av mina underbara vänner och senare, Anton. Sen dess har allt rullat på och jag känner hur jag börjar lära mig att stå på mig ännu mer, och möta mina egna problem istället för att förneka dem, vilket har fått mig att må mycket bättre. Jag har känt mig gladare för varje dag.

Nyåret i förrgår föressten! Var på en grym nyårsfest med härliga personer. Det enda som saknades var väl älsklingen min haha ;). Klockan halv tre tog jag en taxi hem och la mig på en gång, bara för att vakna halv två nästa morgon. Så känner mig inte ett dugg trött just nu.

Just nu känner jag mig väldigt sur, av en anledning som troligtvis stavas pms. Stör mig på exakt allt, perfektionist som jag är. T.ex. så har jag fortfarande inte satt upp min lampa så den står på golvet, ååh!, det står fortfarande en tom kartong i mitt rum (precis flyttat), en colaflaska står på skrivbordet (den ska vara i soporna!), min blomma har vissnat!
Den enda som skulle kunna få mig att sluta vara irriterad är Anton, men han är i Tyskland och tanken på det irriterar också! haha, jag är konstig. Nu måste jag sova. PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0