Poof

För tillfället känner jag mig lite oinspirerad ang. denna blogg. Designen kommer fixas inom en snar framtid och då kan jag garantera att det blir massor med tankar från mitt håll!

Just nu står jag i köket hos mamma med en knasigt varm kopp te. Helgen har varit rolig, galen, fnittrig, mysig, lovely och fest! Sånt händer när man har underbara vänner + underbar poof till pojkvän är jag rädd, tihi!

Fredagen spenderades hos My då vi skvallrade, åt cheeseballz, drack cola, kollade på skräckfilm och O.C tills vi halvsov i soffan och vinglade in i Myrans rum av trötthet, haha partypinglor ohja!

Lördagen började hos Myran där vi hade lite mini-spa och chillade tills det att Anton & Alex kom och så hade vi middag med min och Myrans perfekta efterrätt (vitchokladkräm och frukter) på slutet, sedan ruschade vi till bussen och vidare till Ellens fest på söder!

Idag (söndag) så vaknade jag hos min älskling av att min hals kändes död. Så nu sitter jag här med min kopp te och känner mig lite allmänt party.

Vardågod; ögongodis ifrån Christian Louboutin. Jag har nämligen en obotlig passion för skor, hehe, lite orginellt för en tjej sådär! But still, I like it freakin' much. Och dessa älsklingar är ju bara to die for. ÅH!



Puss Ida!

Kommentarer
Postat av: sofie

fyfan vad snygga !

2010-02-01 @ 18:23:06
URL: http://seets.blogg.se/
Postat av: «PinkieLaady

Hejsan!

Vad tycker du om fjortisar? :)

Lägg gärna till mig på bloglovin om du gillar min blogg, säg till så lägger jag till dig med :)

Hoppas du har en fortsatt bra dag!

2010-02-02 @ 17:46:14
URL: http://pinkielaady.se/
Postat av: ar

fett snygga skorna va! :o :)

2010-02-03 @ 16:32:38
URL: http://rolen.blogg.se/
Postat av: Fanny

Söt blogg! <3

2010-02-04 @ 18:21:43
URL: http://fannyss.webblogg.se/
Postat av: Anton

POOOOF

2010-02-04 @ 21:26:29
URL: http://http://idacupcake.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0