Love in all It's shapes

Det var överallt nu. Utomhus, inomhus, ja till och med på varje liten ynkligt desperat profil på facebook. Kärlek. Alla älskade, alla blev älskade, ingen verkade lämnas utanför denna enorma kärleksbubbla som spreds likt vattkoppor bland dagisbarn och infekterade varje liten enskild individ som tillslut eskalerade i ett enda stort kärleksscenario som pågick om och om igen. Alla var med, utom hon.
Irriterat sparkade hon i gruset på gatan som vandrade längs villahusen. Framdelen på hennes alltid så välskötta klackskor färgades grått av dammet men just nu brydde hon sig inte alls. Istället fortsatte hon vandra framåt mot sin destination ett par hundra meter fram. Hon tänkte frustrerat tillbaka på de två tjejerna som hade viskat och pekat på hennes ben, blottade i ett par korta jeansshorts, och upphöjda i elvacentimerters-klackar.
Hon nästan slängde sig på gräset, och stirrade upp på den förrädiskt blåa himlen, och med Fix you i hörlurarna lät hon känslorna strömma fram likt vågor som sköljde över hennes varma kinder.
When you try your best but you don´t succeed, could it be worse?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0